Beat the drum, like a heartbeat - lonely and strong.

 
I still hear the snares in the square
Colours ablaze in the evening
The air was still
Down the stormy hill
It's good to be young and daring

Varför ni inte vill (eller kan.) gå med i Night Guards.

Hej! 
 
Innan vi börjar: Jag är jättetrött, låter säkert väldigt negativ om inte lite aggressiv i allt jag skriver osv. Så är inte fallet, jag är bara för odisciplinerad för att lägga huvudet på kudden och stanna där i några timmar. Och detta gör att jag i många fall kan förklara lite onödigt, för att väga upp det. Men det blir ju inte mycket bättre när det slutar med att jag svamlar. Postar jag dock inte nu så kommer det nog inte bli av alls.
 
 
Syftet med detta är att förklara läget, helt enkelt. För folk skickar ansökningar när det känns som att de verkligen inte greppar vad Guardians handlar om, vilket är förståeligt, jag har ju inte direkt skrivit mycket om den, just för att jag inte haft orken att beskriva den riktigt. Det är bättre om den energin lades på klubbar som faktiskt har något att erbjuda dem.
 
Myra Riverfall och Siri Moonbear är de två nykomlingarna, varav den ena (Siri) vi kände att vi ändå känt ett tag. Eller känt till, åtminstone, och Myra är hennes kompis och jag fick ett litet rekommendationsmeddelande skickat till mig från Esme. Det var alltså kontakter som gällde där.
 
Sedan känner jag att många andra klubbar sätter krav på vilka som får vara med, och vilka som får stanna, och vad som krävs för att göra så. Vi saknar en hel del sådana krav, men sätter mycket högre på huruvida man kan vara med eller ej. Det är inget personligt. Det är bara att klubben i sig är det, däremot, personlig. Vi försöker inte heller vara elitistiska. Notera att vi faktiskt inte kräver ett intagningsprov i form av en novell så vi kan se att du hanterar språket, att du är x antal år fyllda och att du kan visa upp championatrosetter eller liknande. 
 
 
Vilka är Night Guards från början?
 - Jag, Esme, Maria. Tre unga kvinnor som känt varandra i ett par år, och som känt till varandra och hängt på samma forum i ytterligare några år. 
 
Vad var tanken med Night Guards?
- Enkelt. Vi tänkte oss en liten forumklan, att vi forumiter skulle hålla ihop, redan från början. Innan klubbfunktionen ens kom. Med tiden droppade många forummedlemmar av, och tillsist var det "bara" Esme och Maria jag hade kontakt med. Night Guards skapades och Esme gick med, lite senare hoppade Maria med. Det är en förlängning av forumets Starstabletråd som dött ut för ett bra tag sedan.
 
Vad gör man i Night Guards?
- Vi diskuterar mycket, vi skämtar och bara pratar loss. Vi har inga klubbevents whatsoever pga rent ointresse.
 

Men diskuterar inte alla klubbar?
- Det kanske de gör, gör de? Men detta är som sagt en förlängning av forumet. Forumet flyttades in i spelet, på sätt och vis (Forumet hade knappt några regler på uppförande, dessa följer vi i sso, förstås.) . På forumet hade vi vant oss vid varandra så pass att vi kände att vi ändå kunde diskutera väldigt avslappnat, man behövde inte utveckla varje uttryck och i många fall kunde vi låta väldigt negativa. Och det kan vi fortfarande göra, för vi ventilerar på det sättet, är det något vi inte gillar så gnäller vi av oss. Är det något vi verkligen gillar MEN ser något litet vi inte är så förtjusta i gnäller vi av oss där med. För att vi VET hur det ligger till, att man faktiskt inte ÄR så negativ egentligen, att man egentligen kanske verkligen gillar helheten i något, men kanske vill klaga lite, det kan vara för att man har en dålig dag. Är det bra? Vet inte. Men det är mycket bättre att kunna ventilera och gnälla av sig hos folk som förstår och inte drabbas av någon dålig stämning än att man går loss i globala, blir missförstådd och dessutom bidrar till att stämningen sjunker.
 
Vi pratar som i ett kompisgäng, helt enkelt. Det har blivit internt med tiden. 
 
Exempel: Jag kan gnälla på saker jag ogillade i The Hobbit, men jag älskade den så mycket att jag drog iväg på bion tre gånger. Folk förstår att det inte gör mig till en hater, snarare så att jag inte vill gnälla hos någon som inte förstår. Man behöver inte ursäkta sig hela tiden och förklara att jo, man älskade den visst, MEN. Utan vi vet redan det. Gnäll av dig, istället! Ventilera om det får dig att må bättre! Gör inte många så i blogginlägg, ändå? Hur många forum finns det inte med en "dagens sämsta" tråd? Samma princip. 
 
Vi hyllar förstås mycket också. 
SÅ negativa är vi inte.
Bara avslappnade.
 
(wheow, här upprepade jag mig mycket, men jag lägger en del extra vikt på att folk ska förstå det där med att ventilera och få vara negativa utan att dömas.)

Men jag är trött på klubbinvites, kan jag gå med då?

Det är vi alla, men Guardians är inte heller något medvetet block för att skippa invites, sorry. Men vi har uppenbarligen en tanke bakom klubben. Scrolla upp och läs igen!
 
Jag hörde att Esme var me-
 
STOPP. Missförstå mig inte. Vi gillar vår Esme väldigt mycket. Men Guardians är ingen fanclub.
 
Okej, så jag förstår att det är svårt att hänga på, men OM, vad skulle då krävas?
 
Att du pratat en hel del med Mig och/eller de andra tjejerna, att denne/dessa sedan kan bekräfta att du är ärlig på så sätt att du inte sprider det som sägs i klubbchatten. (Låter ju som någon form av kriminell verksamhet. så är inte fallet, det är bara principer.)
 
Det låter kanske lite som en sekt, men jag kan ju passa på att understryka att om man som medlem känner för att göra något annat ett tag, så är det heeelt okej och man är alltid välkommen tillbaka såvida man inte börjat få psykbryt i Globala och misskött sig. 
 
I många fall kan du säkert hitta något som passar dig bättre. Det finns 15/16/18+ klubbar (vi är inte en sådan) med "mognadsnivå" och klubbar som bara fungerar som en spärr mot invites. 
 
Eller riktigt väletablerade sådana med egna facebooksidor och/eller bloggar.
 
Vi är inte ens en riktig klubb.
 
Och forumet vi skrev på stod btw typ still i registreringar förr, när Guardian skapades. Så det är inte riktigt en del av forumet på samma sätt. Det är kanske mer utav en spinoff med en egen plot baserad på den gamla. 
 
 
Det var nog allt. 
:D

Då var det dags igen!

 Image and video hosting by TinyPic
God Jul!
 
 
 
 
 
Bild lånad av MuddleofDoodlez

Do not speak to me of dragonfire

Okej, så för att dra det kort.
 
Araber - woho! Jag trodde inte jag skulle bli så förtjust i dem, för min irlrelation till araber är ganska "meh"
Jag är helt klart en kallblodsperson. Kraftigt ska det vara! :)
 
Men i vilket fall så klickades en herre hem, det komiska är att ännu en gång matchar mina och Esmes hästar, för ett tag sedan berättade jag om min Sirius, som tillsammans med hennes Remus står för två av fyra marodörer i Harry Potter.
 
Den här gången var det också ett sammanträffande, för jag hade gått omkring och tänkt på namnet ett bra tag. Det blev så himla roligt när jag fick höra att hon hade döpt sin arab till Arwen. Varför?
För att min arab heter Thranduil. 
För att förklara namnet lite kort - Springhunter. Har ni läst the Hobbit (nej, filmen räknas inte just nu) så vet ni att vår käre kung av mörkmården gärna gav sig ut och jagade. Dessutom betyder hans namn på engelska Vigorous spring. Tharan = Vigorous "kraftfull" Tuil = Spring "Vår". Från sindarin till engelska. 
 
I vilket fall.
 
 Min Thrandy och Esmes söta Arwen!
 
 
 
 

Sticka?

Passar på att slänga in en snabb fråga här, efter att ha fått fatal error två gånger vid exakt samma tillfälle i dagens juluppdrag där man ska sticka strumpor (Precis när man typ stickat klart) - har någon annan haft samma problem?

Har inte spelat mycket alls på sistone

Så därav lite uteblivande bloggande. Jag har helt enkelt ingen ork för att göra annat än juluppdragen i nuläget, så allt ryktesnötande och träning står still för tillfället. Under tiden har jag spelat Skyrim och sånt istället. Jag fick det i födelsedagspresent och har väldigt mycket att utforska. 
 
 

Level up!

Okej, nu har det gått sex hela dagar sedan jag uppdaterade senast, till mitt försvar har jag ont om material och ligger efter i skola och i princip allt annat, jag har haft en motivationssvacka, helt enkelt. Pallar inte ta hand om mig själv, skolan eller bloggen ordentligt.
 
 
Meeeen idag är det dessutom min nittonårsdag, så jag tar mig friheten att skjuta upp bloggångesten till imorgon. Idag ska jag tjocka i mig cheesecake och rulltårta, och kring midnatt ska jag på the Hobbit.
 
Jag är ganska säker på att alla klarar sig fint utan mig ändå. 
 
 
 
Taek caer. 

Man och svans!

Något jag verkligen vill se i spelet är lite förändringar när det kommer till Man och svans.

 

1.       Uppdelat man/svans.  Man kanske vill ha knoppar men en tjockare svans, t ex. Så man ska kunna välja separat. Ännu bättre vore det om man dessutom kunde välja pannlugg separat.

2.       Bättre vinkel vid ”frisören” som det är nu ser man knappt resultatet innan man köper.

3.       Mer manstilar – inte minst en längre man. Som det är nu kan man, som Andalusierägare, välja mellan medellång och sagohästlång. Lite som när man ska välja temperatur i en dusch. Du kan antingen huttra eller så kan du bränna huden av dig. Något mellanting vore underbart – för alla sorter. Stubbman/ståndman vore också grymt!

4.       Kunna byta man på frieser. Behöver nog inte utveckla detta, då många önskar det. 

Kommer inte snön till oss, så kommer vi till den!

 

!!!

 
 
1. Jag blev ganska glad i den här bilden, en viss Sirius ser fram emot julen :D
 
2. Okej, kan ni andra hjälpa mig och berätta om bilden ser lite ... ptja, övermättad ut? Var helt ärliga! jag har, som tidigare nämnt, lite problem med detta och försöker väl hitta något sätt att lösa det på.
 
 

10 saker om mitt spelande!

 

1.       Om någon hälsar på mig och jag inte hinner hälsa tillbaka i Säg-chatten får jag sjukt dåligt samvete, det har hänt att jag bett om ursäkt i globala. Om ni säger hej och jag inte svarar, jag lovar att jag inte bara är arrogant eller något. Sanningen är att jag allt för ofta tabbar ner spelet för att kolla något annat.

2.       Jag är allergisk mot överdrivet användande av vissa smilies, speciellt när de verkligen inte passar in på något sätt. ”OwO” och ”XD” utan vettig anledning ger mig utslag. Och inte minst ”-.-” som får alla att verka dryga. Men jag är uppfostrad nog att inte säga till folk att det stör mig, för jag är säker på att mitt klagande skulle vara lika störande för dem som de är för mig. Det är bättre att bara stänga chatten eller ignorera personen en stund. Jag skyller på "XD" pesten som härjade under tiden jag gick i högstadiet.   

3.       Jag blir arg när människor inte ens kan säga ”tack” och tål inte folk som ska vara överdrivet dryga.

4.       Jag blir även sur när folk behandlar folk som inte pysslar med hästar som om de är dumma i huvudet. Tänk på att ”häst-språk” faktiskt är precis som språk inom olika yrken. Ni kan inte ta för givet att alla förstår vad alla hästfärger heter. Ska jag förhöra er på färger på hönor? Eller vad redskapen i ett bageri heter? Nej, precis. Skärp er. Det är ett spel, inget prov i hästkunskap.

5.       Jag blir seriöst frustrerad av folk som kräver hjälp men inte ens kan läsa vad uppdragen handlar om.

6.       Jag kommer aldrig förstå folk som spammar, blir tillsagda att slutar, slutar – och sedan spammar en gång till och säger ”Förlåt, det där var den sista” Hallå. Vad är det för skitfingrar du har som inte kan låta bli tangentbordet?

7.       De flesta av mina hästar har fått namn efter en person eller en karaktär. Hittills är det enda riktiga undantaget Nightsong, och lite halvt Vanrana och Lysanthir, då det är karaktärer jag hittat på själv (dock inte för SSO)

8.       Jag fräser mycket värre än vad jag bits, jag är snäll (enligt de flesta) och pratar gärna!

9.       SSO är det enda spelet där min sociala fobi inte stör mig allt för mycket. I andra spel + irl är jag alltid livrädd för att folk ska ta mig på fel sätt, och jag lyckas alltid inbilla mig att alla hatar mig och bara vill att jag ska försvinna därifrån. Hade jag inte haft det här problemet även online hade jag inte varit lika seg på att levla i lotro :p

10.   Jag  gillar att använda GIFs. Så en GIF får illustrera sista punkten.

 När folk frågar efter en plats som finns på kartan, men vägrar lyda rådet att faktiskt öppna denna sagda karta och hitta till platsen själv (mind you, detta gäller bara platser som faktiskt FINNS på kartan.) 

- eller ännu bättre. Ska ha en privat guide dit.

 

 

 

 

 

RSS 2.0