Spoilers. SPRICKOR.

 
 
 
Måste vi köra hundra sprickor till nu? 
 
 
 
Snälla, låt det komma en räddning innan dess!
 

Stallhjälpen!

Okej, så, nu tänkte jag skriva om Stallhjälpen, och varför jag tycker den är superbra.
 
 
Det är en klar fördel för oss lata/omotiverade människor som helt enkelt inte pallar eller glömmer av att ta hand om hästarna.
 
Det ökar säkerheten, då folk som är allergiska mot olyckliga hästar slipper välja mellan att betala veterinären, jobba upp humöret själv under flera dagar eller göra något riktigt dumt och ge ut lösenordet till någon annan som, självfallet, lovar att inte göra något mer än att ta hand om hästarna medan man själv är borta.
 
Det är en rolig grej, tycker jag, att man kan se stallhjälpen arbeta. Och att det inte bara är en "osynlig kraft" som får hästarna att må bättre och bättre.
 
Priset är inte alls illa, 7 starcoins om dagen, tänk på att då ingår hö till hästarna. Och för att vara realistiska, skulle hon jobba gratis? Jag vet att många reagerade ganska hårt på att det var "för dyrt" men jag skulle ha svårt att tänka mig något mycket billigare, om något skulle det vara att man kunde betala med shillings också. 
 
 
Jag är helt nöjd, med andra ord. Dessutom är det väldigt passande då jag åker bort ett par dagar under höstlovet :D
 
 

HAHAH.

"How to feed" (iallafall enligt mina ögon.)
 
 
Orkar inte.
 
 
Älskar sånthär. 

HAHAH. Klantneo!

Okej, så, gissa vem som är superklantig och råkade radera två blogginlägg istället för ett? skulle ta bort ett inlägg som var typ tomt som skickades, men blev av med ett "riktigt" inlägg också.
 
 
Så kan iallafall dra det igen, 
 
Det där med att vi ska behöva ha gott rykte hos fiskeklubben är en myt, så ni behöver inte hetsa iväg och kasta saker i väggarna i ren frustration för att fiskarna bara sliter sig i ren stress inför södra jorvik.
 
 
Förövrigt är jag supertrött nu :( hahah. Skulle läst färdigt en bok i svenskan till den här veckan men har 300 sidor kvar. Det är inte det att jag är dålig på att läsa, bara att jag är dålig på att läsa böcker som inte intresserar mig.
Dessutom triggar den min dödsångest om jag läser vid lite fel tillfälle, typ mitt i natten när hjärnan går på högvarv.
 
Alla behöver en urgullig snigel. Jag känner dessvärre att om jag inte ler eller vinkar tillbaka så kommer den bli ledsen. 
Jag är för evigt dömd att vinka till min datorskärm varje gång jag ser den där, med andra ord.
 

Kompisar!

 
Puck & Hansi.
 

Läst på facebook!

Jag läser ju ofta på Starstables facebooksida, inte minst bland kommentarerna där.
 
Nu läste jag att en tjej fått reda på att vi skulle få plats för fler hästar?
 
Det är bara ett rykte, och jag kommer fortsätta betrakta det som det tills jag ser svart på vitt att det faktiskt stämmer - men vi håller tummarna!

Vad jag använder och sånt.

 
 
Lilla herr Puck och en inte-så-himla-munter Gen. Kanske för att någon stal hennes hatt? Aja, jag vet inte!
 
Kan ju dra det lite fort, 
 
När jag redigerar, t ex lägger till text eller liknande (eller fifflar med headers, annars brukar jag inte redigera.) använder jag Photoshop Elements 6.0 som jag fick när jag köpte min ritplatta (som jag nu sålt. Det var inget för mig, helt enkelt.) 
 
För att runda av hörnen går jag till http://anymaking.com som jag helt klart kan rekommendera. Vad jag sett påverkar det inte bildkvalitén särskilt mycket och det går väldigt snabbt och lätt!

Layoutfiffel!

Jag håller på att fiffla lite med layouten här på bloggen. Inte stora saker, snarare små detaljer. Som ni bland annat kan ha sett till vänster, där jag ändrat lite menytitlar. Font och sånt, menar jag då. 
 
Men lite annat ska tillkomma, så min testblogg går på högvarv just nu!

Nattknas!

Det måste knasat sig en aning när de fifflade med servern - klockan är halv ett på natten, men det är inte mörkare än såhär.
 
 
 
 

Tomorrow will take us away.

 
 
 
Och härifrån fick jag "Bard" delen i Nightbard. Man kan säga vad man vill om låten, men jag tycker att den är helt otroligt mysig och vacker i en "lägerelds" stil. Så simpel och bra. 
Den spelas ofta i bakgrunden när jag dräller runt i Jorvik! 
Helt klart en av mina favoritlåtar sedan flera år tillbaka. En såndär stabil kärleksrelation, och inte bara en crush. Fastän jag kanske inte alltid lyssnar på den så superofta så ryser jag alltid av välbehag när jag hör den. 
 
 
 
 
Tomorrow will take us away
Far from home
No one will ever know our names
But the bards' songs will remain
Tomorrow all will be known
And you're not alone
So don't be afraid
In the dark and cold
'Cause the bards' songs will remain
They all will remain

In my thoughts and in my dreams
They're always in my mind
These songs of hobbits, dwarves and men
And elves
Come close your eyes
You can see them, too
 
 
 

Tycker ni det är okej med sånnahär musikinlägg, förresten? Inte för att jag faktiskt räknar med att folk lyssnar, jag lägger ju upp i vilket fall och tycker om att dela med mig lite av mina favoritlåtar ibland, men om det är något som får er att sucka högt och typ "NEEEEEEJ... Inte igeeeen!" så säg för all del till!
... eller om ni gillar dem får ni också säga till! jag försöker att inte slänga in alldeles för många, och helst lite låtar jag känner har någon form av relevans till spelet, eller kanske låtar jag lyssnar mycket på när jag spelar. 

DAMN YOU, SSO!

Varning för smått oseriöst inlägg, är lite stressad!
 
Okej, så, ny uppdatering. Och jag är iiiiinte glad!
 
 
Seriöst, vad fan?!
 
 
Här har vi ÅTTA stallplatser, vilket många hunnit märka är alldeles för lite.
 
 
SÅ KOMMER DETTA?!
 
 
Blir nästan upprörd. :( 
 
Hade jag inte redan haft diabetes typ 1 hade jag fått typ 2 direkt.
Jag får väl nöja mig med farligt högt blodsocker och sånt.
 
Titta på dem!
Herregud.
Vill krama och mata dem och älska dem och sånt. 
 
Som om det inte vore illa nog med världens fetaste beslutsångest  - IGEN. 
 
 
Så får vi ett uppdrag där man måste prata med James.

Straffsystem och nolltolerans.

Källa? Klicka på bilden så hamnar du där direkt. 
 
Inte för att vara den.
 
 
 
Men jag tror de har en bra bit till att gå innan chatten kan kallas för "trygg" och "barnvänlig"
 
Och ett av de jobbigaste bråken jag sett bestraffades med en helgs avstängning. Där hade vi bland annat uppmaningar till att ta livet av sig. 
 
 
Det är helt upp till teamet, såklart. Men jag tar mig friheten att säga att jag tycker att det är alldeles för klent för sådant uppförande. Jag tycker att det ska kännas på riktigt.
 
En helg tror jag inte man hinner ångra sig på. 
 
För de jag sett eller känt som blivit avstängda, inte bara på sso utan på andra spel, har knappt hunnit sluta vara arga för att de blivit "orättvist" behandlade på en helg. Att vänta tills någon slutat vara arg är ingen bestraffning, det är en time out
 
Jag säger inte att man ska bli permanent avstängd för vad som helst, men jag tycker att nolltoleransen ska vara tydligare och att straffen ska vara strängare när det kommer till mobbing. För där är det inte bara folk som "inte visste bättre" där är det folk som är ute efter att faktiskt såra och skada andra människor. 
 
Och nu vill jag inte knyta ihop de här delarna helt, så jag sett ett såntdär roligt streck här. För annars känns det som att jag är värsta hård mot SSOteamet. SÅ, Detta kommer ha lite med det jag skrev tidigare att göra. Men inte helt, okai? :>

^ Ett streck med mening!
 
Och utan att gå in på hela mobbingämnet.
Vet ni hur mycket några fientliga ord kan såra vid fel tillfälle?
 
Vad hade jag gjort om jag blivit ombedd att begå självmord när jag var mindre stabil än vad jag är nu? 
 
Jag kan ju verka väldigt stabil i chatter och liknande. Men ni vet ju inte vem JAG är irl. Ellerhur? Nu har jag slutat bry mig om vad folk på sidor som t ex sso skriver till mig. Och det händer inte ofta att jag får höra mer än att jag är skitjobbig och tråkig osv. 
Fast jag hemsöks fortfarande av minnen från en dag för fem år sedan när jag var iväg hemifrån på en träff med massa andra med samma hobby och var genast hackkycklingen, och tillslut blev jag kallad "ful" av en vuxen man inför alla andra, på "skoj" 
Det var inte ett långt föredrag, det var inte många hårda ord som krävdes. Det räckte med att han var väldigt nedlåtande för att ses som "rolig" av sina vänner. Sedan dess lider jag av social fobi och kan i vissa fall inte ens dra ut och träffa folk jag känner utan att drabbas av panikångest och springa runt som en huvudlös höna och ifrågasätta min egen existens. 
Jag tror inte ens han minns det. 
 
Vart jag vill komma? Att du inte vet vem du skriver till. Att du inte vet hur personen mår. Att personliga påhopp GÖR. RIKTIGT. JÄVLA. ONT ibland.
Och du känner faktiskt inte personen. Du vet inte om hen skrattar eller gråter bakom datorskärmen. 
Och sättet folk skriver på speglar inte alltid hur de faktiskt mår. 
 
 
Och att mobbare ska ha det straff de förtjänar.

Onsdag kan inte komma snart nog!

Som jag ser fram emot morgondagen!

Gudars, jag har det ganska segt irl nu. Jag går på medicin efter att ha gått och blivit sjuk, vilket gör att jag helt plötsligt kan ha superont i magen men sedan vara helt okej efter en halvtimma. Jag vågar mig inte riktigt iväg till skolan men får ångest av att ha frånvaro.

Så jag känner att jag BEHÖVER spela, och gärna sso!

Lotro orkar jag knappt spela, för ni som läser hennes blogg (trots att den är inaktiv just nu. Och har varit det ett tag) vet kanske att Mountaindaughter är bortrest. Jag behöver någon att tjattra med!

 

Så vad jag måste stå ut med just nu är att ligga i sängen och få superskumma feberdrömmar (t ex drömde jag att Esme hade skrivit på sin blogg att hon skulle vara inaktiv några dagar, för att hon skulle delta i Körslaget och ville att alla skulle rösta på laget hon var med i, men att varje röst kostade hundra spänn och att hon räknade med att alla kunde avvara 2 röster per tävling.) för i SSO har jag inte så himla mycket att göra. 

 

Men folk, och ja, jag själv, har ju spekulerat lite och hoppats på att de små uppdateringarna vi fått de senaste två veckorna tyder på att vi har någon större att vänta. Vad tror ni? Det kan å andra sidan betyda att vi har något större att vänta om typ en månad.

Vad tror ni vi kommer få? eller vad tror ni om storleken på uppdateringen? 

Klubbmejl?

Jag vet att jag vid flera tillfällen jämfört SSO med bland annat Lotro, och jag hade nog jämfört det med andra spel också, så det är inte att jag BARA spanat in mig på just lotro. Det är väl snarare så att det är vad jag faktiskt spelar nuförtiden, utöver just SSO.
I sso kan man skicka brev, men bara till en spelare åt gången. Vilket på sätt och vis kan vara bra. T ex skyddar det mot massutskick ... ja. logiskt, va?
Men jag tänkte på större klubbar, inte alla klubbledare orkar jaga alla medlemmar för att informera dem om t ex ett event. Och jag tycker inte riktigt man ska behöva starta en blogg UTANFÖR spelet för att kunna hålla en bra kommunikation med övriga klubben. Ett alternativ kan ju vara att uppdatera klubbinfon. Ett annat? Klubbmejl!

Detta är ett exempel på ett mejl som skickades ut av en medlem i ett kinship (motsvarar klubb) i Lotro. Det går med andra ord ut till alla medlemmar i klubben och i det här fallet informeras det om ett litet event. Men det informeras ofta om möten och liknande också! Det finns förstås i många andra spel, men som sagt så är det lotro jag håller mig till just nu. Fördelarna är att man skulle kunna nå ut till alla fort, folk skulle kanske inte behöva känna sig utanför för att de inte informerats om något och man skulle inte heller behöva driva en blogg för att få ut info. 
Nackdelarna är ju förstås risken att folk missköter sig, men det kan folk alltid göra. Det finns kanske fler nackdelar.

Som alltid gillar jag att höra vad ni andra tycker! :) Jag har ju ingen stor klubb själv *host* vi är två stycken allt som allt. Men jag kan tänka mig att det kanske skulle kunna underlätta lite för de med större klubbar.

Statyer!

Häromdagen när internet fortfarande bråkade spelade jag igenom Starshine Legacy II igen. Det heter Hemligheten på Pine Hill och kretsar en hel del kring en stor, övergiven herrgård som heter just Pine Hill. 
Här kan det vara lite spoilers för er som inte spelat, men tänker göra det, SSL2. Pine Hill, någonting jag önskar få se i något av de för tillfället stängda områdena!Inne i huset finns inte bara planer på att borra i havet (Garnok introducerades i SSL-spelen) utanför Jorvik, utan även tavlor med alla ödesryttare. Linda beger sig sedan ut i växthuset, och det är DET jag tänkte skriva om nu.
Nu har jag ju sammanfattat det lite mystiska i huset, det där med tavlorna och planerna på att borra.

I växthuset finns en välbekant staty:Bilden HAR blivit redigerad, men bara uppljusad en aning för att man skulle se bättre. Kvalitén blev dock lidande.
Bekant, aye? Vi har sett samma staty på två ställen i SSO. I Valedale och i Silvergladebyn. 
En del av mig tror att det helt enkelt bara är en staty, det kanske var mode? 
Fast en annan del av mig vill tro att det finns någon anledning till det hela. Pine Hill hade en hel del skumma saker, vore det inte spännande om statyn faktiskt betydde någonting? Det är ju ändå en ganska speciell design.
Samma staty, fast i Valedale.

Ja, och såhär är det nu då.

Okej, så, internet är up and running igen, till och med lite bättre än innan det dog. Men jag är faktiskt aningen less på Starstable just nu.

Av olika anledningar, kan vara värt att säga. Vissa så logiska som att jag faktiskt inte har så mycket att göra. Jag pallar inte träna någon häst så jag fokuserar på att stänga sprickor. Men det blir ju lite segt i längden.

 

Sen så är det inte mer än naturligt för mig att inte palla hålla igång ett spelande lika intensivt hela tiden. Ni lär dock se mig online en stund dagligen, skulle jag tro!

 

Andra anledningar är chatten, som jag tror många vet kan vara uttröttande. Dessutom är det vissa spelare som verkligen drar all energi ur mig, lite Dementor-ish, som Esme beskrev det igår. Det är väl grejen, jag är ganska känslig ibland. Nu när jag ändå är lite ur gängorna SSO-mässigt krävs det inte mycket för att jag ska logga ut om jag inte har någon annan att prata med :p När jag väl är på topp krävs det lite mer!

 

Och sedan så har jag lite festivalande i Lord of the rings online att ta igen, då denna slutar snart och jag vill passa på att samla festivalprylar och xp. Jag har ju missat en del!

 

Dock slutar jag inte blogga! jag har lite saker att lägga upp, faktiskt. Stay tuned! 

 

 
 
En av de första bilderna jag la ut i bloggen, Fina Nightsong! <3
 

(raderas sen)

för tillfället kan jag inte svara på kommentarer. pga ingen dator, då.

på tal om kommentarer överlag så är jag ganska kass på att svara, MEN jag lovar att jag verkligen läser alla, och uppskattar dem verkligen! så att ingen får för sig att jag undviker någon eller helt enkelt bara dissar.

Diagnosen är fastställd!

i och med att min bror har varit hemma från Skottland ett tag nu har datoranvändandet ökat rejält och vi har helt enkelt förbrukat vårt surfspace, den goda nyheten är att det ska nollställas nu i natt, så då är jag back on track på riktigt med både lotro och sso! detta är en liten mobilblogguppdatering, men iom att jag även har begränsat med surf på telefonen, och hellre lägger det på att använda spotify och sånt, så lär det vara tyst här idag!

Engelska linnet.

Okej, jag kanske blir stämplad som ännu tråkigare för detta. Men jag har stört mig på det heeela tiden.

 

Engelskt linne.

 

 
 

Jag antar att de inte syftar på att det är tillverkat i England, utan själva motivet.

 

Nu till problemet.

 

Englands flagga:

 

Storbritanniens flagga:

 

 

Rätt ska vara rätt osv! :>

Lägesrapport!

Okej, så internet fungerar ännu inte smärtfritt, så jag kommer inte kunna logga in på SSO på ett litet tag, misstänker jag. Vilket är väldigt trist då jag gärna skulle fixa lite sprickor. Men men!
 
Lite bättre har det blivit, Spotify fungerar hyfsat, skype fungerar, diverse hemsidor ger med sig lite hyfsat. Men Youtube fungerar inte. 
 
Men blogg.se fungerar ju sådär hyfsat, så jag kanske kan ladda upp lite grejer här. Dessvärre får jag mest inspiration när jag spelar - vilket jag inte kan.
Men det löser sig!
 
 
Vill ni kontakta mig så är det alltså fortfarande flinch@live.se som gäller, jag har skype, men ni får mejla mig först då jag inte vill skriva ut den på bloggen. Mest för att mitt skypenamn är uppbyggt som förnamn.efternamn och mitt efternamn inte riktigt hör hemma här.
 
 
Under tiden nu ska jag försöka hitta något att blogga om och titta på en himla massa film (och njuta av vädret, förstås.) 
 
 
 Bild från Höstryttaren. James ensam mitt ute i ingenstans, där han hör hemma.
 

Hemskt internet.

Okej, så än en gång måste jag varna för viss inaktivitet. Dels är internet bråkigt, dels är det festival i lotro igen - och när det är festival blir jag typ manisk och MÅSTE samla ihop festivaltokens så att jag kan köpa massa saker, och dels för att jag har annat att göra.
Och så är jag ganska oinspirerad.
 
Men nu vet ni hur det ligger till! det känns dessvärre som att jag skriver sånnahär inlägg ganska ofta, men jag får seriöst ångest av att inte blogga, och då känner det bättre att kunna förklara läget.
 
Idag har internet verkligen gnisslat sig rejält, så jag har knappt hunnit göra några sprickor alls. Känns inte bra! 
 
 
 
Och apropå inlägget där jag nämnde att min katt kanske var dödssjuk (hjärnhinneinflammation) Veterinären hittade inget fel på honom, gav honom lite mediciner och skickade hem honom igen.
Två dagar senare är han helt normal(!!!) 
Vi misstänker att han bara ville ha uppärksamhet, eller fick ett äpple i huvudet. Det hände nämligen mig mitt under middagen idag. 
 
Vi hoppas att Dougal kan fortsätta traska runt och vara allmänt gnällig ett par år till. 
 
 
 

Hemskt internet.

Okej, så än en gång måste jag varna för viss inaktivitet. Dels är internet bråkigt, dels är det festival i lotro igen - och när det är festival blir jag typ manisk och MÅSTE samla ihop festivaltokens så att jag kan köpa massa saker, och dels för att jag har annat att göra.
Och så är jag ganska oinspirerad.
 
Men nu vet ni hur det ligger till! det känns dessvärre som att jag skriver sånnahär inlägg ganska ofta, men jag får seriöst ångest av att inte blogga, och då känner det bättre att kunna förklara läget.
 
Idag har internet verkligen gnisslat sig rejält, så jag har knappt hunnit göra några sprickor alls. Känns inte bra! 
 
 
 
Och apropå inlägget där jag nämnde att min katt kanske var dödssjuk (hjärnhinneinflammation) Veterinären hittade inget fel på honom, gav honom lite mediciner och skickade hem honom igen.
Två dagar senare är han helt normal(!!!) 
Vi misstänker att han bara ville ha uppärksamhet, eller fick ett äpple i huvudet. Det hände nämligen mig mitt under middagen idag. 
 
Vi hoppas att Dougal kan fortsätta traska runt och vara allmänt gnällig ett par år till. 
 
 
 

Supertips!

För er som inte hittat StarStable Database än, så tänker jag länka till deras Utrustningsavdelning HÄR.
 
Det är som en välsorterad katalog med all utrustning i spelet. Rekommenderas varmt!

Outfitinlägg medan jag ligger och sover.

Det händer inte ofta, men nu har jag faktiskt handlat i spelet - En rock! Lite nattshopping sådär, så, japp. Detta är tidsinställt iom att jag troligtvis sover just nu :D Ursäkta värdelösa inlägg, förresten. Mår ju inte så himla bra just nu.(hint: inlägget innan detta.) Detta är dagen jag får reda på vad som är felet med Dougal (katten.) 

Sjukt hur fina karaktärerna är egentligen. Jämfört med Starstablespelen. Där såg de ut som sånnadär Diva Starz-dockor! Om ni inte minns dem, så googla. Det var ett bra tag sedan så. 
 
 
Jag gillade kombinationen av rött och blått, som synts i en äldre outfit där det var en kortare blå jacka. Kanske inte helt opassande med en rock nu när det börjar bli kallare ute? IRL så håller jag på att fräscha upp min egna militärrock :)  
 
 
Så har vi en uppdatering att se fram emot idag också!
 
 

Struligt IRL.

Hej.
Hänt lite skit irl och nu går min gamla katt och sjunger ev. på sista versen (vi misstänker hjärnhinneinflammation) och jag har typ gråtit sönder. Han ska till kattdoktorn imorgon, men han är inte ung längre och verkar inte kunna lyfta huvudet. Herregud.
Så utan att gå in på detaljer så vet ni hur det står till och jag slipper ursäkta mig i massa inlägg framöver. 
 
Här är iallafall en bild på det finaste jag har, min Joey. <3 Mest för att muntra upp mig själv. Det får ni ta och unna mig just nu. 
 
 

Tuben.

Hej!
 
Det kommer vara hyfsat tyst här idag, tror jag. Någonting håller på att laddas upp på Youtube men det kan ta ett tag.
 
Imorgon är det iallafall uppdatering, så vi har någonting att se fram emot! Och jag lär vara hemma, också. För gissa vem som gått och blivit förkyld?

Tio helt ovärda fakta om mig irl och i spelet.

1.       Något som stör mig sjuuuukt mycket i SSO är alla som spammar chatten med frågor som de aldrig ens behövt ställa om de bara läste den jävla dialogen i uppdragen någon gång. Jag lovar att den inte kräver stora egenskaper i att läsa mellan raderna. 

2.       Utöver rasister, homofober och sexister (och andra självklara saker som t ex djurplågare etc.) så hatar jag besserwissrar, inte minst sådana som får för sig att förklara för mig hur jag ska sköta min sjukdom. Jag har diabetes typ 1. Nej, de där tipsen fungerar för typ 2;are. Nej. Det är inte samma sjukdom. Alls. Detta retar gallfeber på många sköterskor också. Låt mig vara!

3.        För att koppla samman till punkt 2; jag fick diabetes typ 1 när jag var tio bast, så om ett år firar jag ett halvt liv med diabetes. Den har under den här tiden aldrig varit särskilt bra och det är sjukt svårinställd. Detta tär ganska rejält på den psykiska hälsan. Nog om det!

4.       Nightbard är ett namn där jag slagit ihop Nightwish och The Bard’s song av Blind Guardian.

5.       Jag äger klubben Night Guards, och det är faktiskt INTE tänkt att vara någon kombination av Nightwish och Blind guardian, jag tycker bara om namnet och hänger mest i spelet nattetid, då passade ’Night’ in. Klubben består av mig och Esme och det är där jag passar terrorisera henne med allmänt babbel. Den är med andra ord inte öppen för andra spelare med några väldigt få undantag av folk som hängde på ett visst forum. Vi har inga event eller något. Så ni missar inget ändå.

6.       Genevieve anlände till Jorvik den sjätte oktober 2011. Hon var därmed inte min första karaktär. Det är möjligt att jag firar hennes ankomstdag med någon trevlig utlottning eller liknande här! Jag kommer skriva mer om detta sen. 

7.       På fritiden pysslar jag med lajv, bland annat!

8.       Jag köper väldigt sällan kläder i SSO. Därav bristen på outfitbilder, plus att jag inte ser hur mina outfits skulle intressera, heller.

9.       IRL äger jag allt som allt tre par byxor.

10.   Det jag allra helst skulle vilja se i spelet just nu är väder. (och södra jorvik, fast det VET vi kommer öppna.)

 

+ Bonusfakta, för det är också helt ovärt. När jag var liten sa min bror att jag var adopterad från en soptipp i kina. Mamma sa aldrig emot honom. Härom månaden fick jag till och med veta att det var en soptipp utanför Bejing, och att det var gaserna från brinnande gummi som har gjort mig dålig på matte och smått "retarded" enligt min bror. 

 

RSS 2.0