SPOILERSSSSS. Senaste uppdragen.

Okej, så nu har jag spelat igenom uppdragen och måste bara säga – YES. Fan vad nöjd jag är. Jag tar upp lite punkter här.

 

Det visuella, tänkte ni på hur sjukt snyggt uppdraget var? Det måste ni nog ha gjort, för det såg verkligen coolt ut, effekterna var väldigt snygga och det såg bara väldigt välgjort ut. Storyn var också sjukt bra och intressant. Hela uppdraget kändes väldigt intensivt och ”tjockt” på ett bra sätt. En liten men sjukt maffig chokladtårta, typ!

 

Bristen på trams är något annat jag måste berömma. När man senast var på Dark Cores plattform förstörde lasagne-tramset väldigt mycket för mig. Det kändes väldigt, väldigt onödigt. Stämningen var inte så pass mörk att man behövde något sådant för att lätta upp den, och det finns bättre sätt i så fall. Men jag är ganska van vid Starshine Legacy vilket är överlag väldigt mörka för att vara ”barnspel” (jag var kring 10 år när jag fick SSL1 i Pollux) Så att säga att uppdraget kändes SSL är nog den finaste komplimang jag kan ge just nu. Och det är något väldigt bra! Mindre trams, mer allvar, mer mörker, det är vad som gör huvudhandlingen så speciell, sedan kan det tramsas och skämtas i de andra uppdragen, känner jag! Sedan behöver det inte vara RIKTIGT lika traumatiserande som SSL, t ex batterierna i SSL1 eller Mr Sands i rullstol i SSL4, huvva! Mardrömmar.

Det är sjukt härligt att ha Lisa tillbaka, och så bra hon ser ut?! Jag vet fortfarande inte hur långt det är mellan SSL och SSO, men jag gillar verkligen att tänka mig att Lisa blivit flera år äldre, för hon ser åtminstone äldre ut nu.

 

 

Nagelbitaren är nu huruvida vi kommer få vänta länge på nästa del, eller om det kommer rulla på lite mer nu. Men det känns som att vi har en hel del som kommer åtminstone hyyyyfsat snart? Man kan hoppas.

 

 

Nu ska jag förstås peka ut något dåligt också.

 
… Jag hatar den låten. :D

 

Cheerio! 

Vänta, va?!

Ni som kommenterar anonymt.
 
Vilka är ni/du?! 

'ey 'o

Aight, då var det dags!

 

Ni har kanske märkt att jag varit väldigt inaktiv på sistone, och det beror helt enkelt på brist på ork. Till exempel gjorde jag inte alla påskuppdragen (nåväl, alla förutom typ 2 gyllene + 3 äggletningar) förrän igår, efter att ha gått och bara känt ”Men… palla.” i en vecka. Men tummen upp till påskuppdateringen!

 

I vilket fall, igår förbereddes det inför nya uppdateringen, Oldman som sitter fast någonstans strax över level tretton har fått byta plats med Nightsong på hästön ett litet tag, orken för att levla finns inte och med de utlovade uppdragen är ingen annan pålle aktuell ändå. 

 

Spännande, detta!

Ett helt år sedan!

Idag är det precis ett år sedan morabhästarna släpptes och jag köpte Enjolras. Detta var alltså den första hästen jag köpte i spelet. 
 
Och trots att han hör till en av de mest dissade hästfärgerna ångrar jag mig inte en sekund. Skulle jag bli av med honom skulle jag utan tvekan köpa tillbaka honom. Jag bryr mig inte riktigt om att han är "gul" och har svarta ben (tydligen förbjudet.) jag tycker han är helt underbart gullig. 
 
 
 
Min favoritbild med kraken, himlen är ju fantastisk vid Fågelkrämen!
 
 

Uppdaterade priser hos tränaren, tack!

Nu är jag ingen som själv utnyttjar träningstjänsten särskilt mycket, eller alls, för den delen. Men jag tänkte ändå lite på den när de ändrade XPn i loppen häromveckan (tacktacktacktack!) borde de inte lämpligtvis även sänka priserna hos tränaren? Jag tyckte inte priserna var helt olämpliga innan, det var ett alternativ, ingenting som faktiskt krävdes för att träna sin häst. Men att ta så pass mycket Starcoins när det nu går så himla mycket snabbare? Nja, en uppdatering vore trevligt och, enligt mig, inte mer än rätt!

Här har jag tagit Oldman som exempel.  

 

Svåra Gröndalstävlingen.

Så ganska mycket efter alla andra har jag äntligen blivit beundrad med familjen Goldspur. För det första måste jag bara säga att det var toppen att vi fick så mycket rykte för uppdragen, vilket gjorde att det inte hann bli sådär otroligt segt till skillnad från Sprickorna och GED. 
Belöningen var en ny tävlingsbana, den svåra gröndalstävlingen. Vilket jag tänkte skriva om nu.
Det är nog utan tvekan den längsta banan i spelet, eller så känns den bara väldigt lång. I vilket fall känns den redan nu som en bana jag hatälskar. Den är faktiskt ganska knepig att ta sig igenom, men det är å andra sidan välkomnat från min sida! Den här kanske tar ett litet tag innan man kan allt i sömnen. Dessutom får man saftiga 250 xp för den. 
 
Jag har hittills bara kört den i mörker, eftersom jag låste upp den kring midnatt sådär. Men jag tycker redan om den och gillar hur den är uppbyggd och hur den ser ut överlag. 
 
 
 

Topphemliga bilder från SSOs kontor? / klockan är fem i fem och jag har inte gått och lagt mig än.

Seems legit.
 
Inte undra på att det kan ta lite tid att få hjälp från support ibland!
 
 
Tänkte bara säga att jag är vid liv och sånt! 
 

RSS 2.0