SPOILERSSSSS. Senaste uppdragen.

Okej, så nu har jag spelat igenom uppdragen och måste bara säga – YES. Fan vad nöjd jag är. Jag tar upp lite punkter här.

 

Det visuella, tänkte ni på hur sjukt snyggt uppdraget var? Det måste ni nog ha gjort, för det såg verkligen coolt ut, effekterna var väldigt snygga och det såg bara väldigt välgjort ut. Storyn var också sjukt bra och intressant. Hela uppdraget kändes väldigt intensivt och ”tjockt” på ett bra sätt. En liten men sjukt maffig chokladtårta, typ!

 

Bristen på trams är något annat jag måste berömma. När man senast var på Dark Cores plattform förstörde lasagne-tramset väldigt mycket för mig. Det kändes väldigt, väldigt onödigt. Stämningen var inte så pass mörk att man behövde något sådant för att lätta upp den, och det finns bättre sätt i så fall. Men jag är ganska van vid Starshine Legacy vilket är överlag väldigt mörka för att vara ”barnspel” (jag var kring 10 år när jag fick SSL1 i Pollux) Så att säga att uppdraget kändes SSL är nog den finaste komplimang jag kan ge just nu. Och det är något väldigt bra! Mindre trams, mer allvar, mer mörker, det är vad som gör huvudhandlingen så speciell, sedan kan det tramsas och skämtas i de andra uppdragen, känner jag! Sedan behöver det inte vara RIKTIGT lika traumatiserande som SSL, t ex batterierna i SSL1 eller Mr Sands i rullstol i SSL4, huvva! Mardrömmar.

Det är sjukt härligt att ha Lisa tillbaka, och så bra hon ser ut?! Jag vet fortfarande inte hur långt det är mellan SSL och SSO, men jag gillar verkligen att tänka mig att Lisa blivit flera år äldre, för hon ser åtminstone äldre ut nu.

 

 

Nagelbitaren är nu huruvida vi kommer få vänta länge på nästa del, eller om det kommer rulla på lite mer nu. Men det känns som att vi har en hel del som kommer åtminstone hyyyyfsat snart? Man kan hoppas.

 

 

Nu ska jag förstås peka ut något dåligt också.

 
… Jag hatar den låten. :D

 

Cheerio! Kommentarer
Alanis Moonstorm

Vilka batterier i SSL1?
Kommer ihåg batterier i SSL3, men inte i SSL1? x)

Svar: Du har förstås helt rätt!
Genevieve Nightbard

2014-04-29 @ 12:46:53
URL: http://alanismoonstorm.tumblr.com/
Johanna Puppyheart

Hejhej!

Du får jättegärna gå in på min blogg och läsa mitt inlägg med rubriken "kroppsideal"! Vore kul om du kommenterade dina åsikter och tankar om inlägget. :3

2014-04-30 @ 17:35:20
URL: http://puppyhearts.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0