Uppdaterade priser hos tränaren, tack!

Nu är jag ingen som själv utnyttjar träningstjänsten särskilt mycket, eller alls, för den delen. Men jag tänkte ändå lite på den när de ändrade XPn i loppen häromveckan (tacktacktacktack!) borde de inte lämpligtvis även sänka priserna hos tränaren? Jag tyckte inte priserna var helt olämpliga innan, det var ett alternativ, ingenting som faktiskt krävdes för att träna sin häst. Men att ta så pass mycket Starcoins när det nu går så himla mycket snabbare? Nja, en uppdatering vore trevligt och, enligt mig, inte mer än rätt!

Här har jag tagit Oldman som exempel.  

 


Kommentarer
Alanis Moonstorm

Jag håller definitivt med.
Det är väldigt dyrt. Samtidigt så är det en lyxfunktion, och således tycker jag den kan få vara dyr. Inte så dyr som den är, men fortfarande dyr.

Svar: Men precis! alltså, jag ser ju helst att den inte är billig, det är ju ett alternativ, men då ska det kosta. Men just nu är den ju väldigt dyr med tanke på att de ökat upp XPn så radikalt jämfört med innan.
Genevieve Nightbard

2014-04-09 @ 18:22:12
URL: http://alanismoonstorm.tumblr.com/
Karin Sweetwright

Ja, det verkar ju helt vansinnigt! Undrar om de gör nån mätning av vad som "säljer bra" för SC i spelet. Undrar om NÅGON skulle betala 300 SC för en sak som efter justeringen tar strax över en halv runda att fixa själv.

2014-04-17 @ 14:31:19
URL: http://sweetwright.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0