Angående Night Guards.

Oavsett om ni läst DETTA inlägg eller ej, så tar vi för tillfället inte in fler medlemmar. Det är ganska knepigt att få gå med i vilket fall, eftersom vi från början faktiskt bara är ett litet kompisgäng, men just nu bjuder vi inte in någon alls.
Bara så att ni som skickar intressebrev (vilket är helt okej, men jag kan tyvärr inte svara på alla.) förstår hur det ligger till. Jag SPARAR dock breven, så blir det relevant så kommer jag höra av mig. Men i nuläget har vi redan en ny medlem och vi behöver tid att komma helt tillrätta igen innan vi öppnar för någon ny. Om vi gör det.
Så, precis som med kommentarer här på bloggen är jag sämst på att svara (lovar att jag läser och älskar att få dem! om det är viktigt att få svar får ni gärna skrika på mig, jag är bara helt sämst på att ta tag i det.) på brev, men alla läses. 
 
 
 
 


Kommentarer
Esme Silverforce

...jag undrar vad folk förväntar sig av vår klubbchatt. Min mest använda fras tror jag är "Men censurskrälle". Jag är så vältalig.

...borde börja använda "Superhärligfraggelistighäxlikhalledosen" mer än jag gör. Jag vet ju typ aldrig vad jag ska säga ändå, så det kan bli min catchphrase.


...jag ska nog sova nu.

Svar: Hahah! vi är ju bara gnälliga?! Fast på ett roligt och socialt sätt där vi vet att vi inte dömer varandra.Jag gillar vårat gäng.
Genevieve Nightbard

2014-02-02 @ 22:59:39
URL: http://monokerus.se
Esme Silverforce

Vårt gäng är bäst. Punkt. Nästan så att man vill langa in lite hjärtan också men då kanske man hamnar i den där hjärt-spammar-döden.


...okej, NU ska jag sova.

2014-02-02 @ 23:23:36
URL: http://monokerus.se


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0