my, my, time flies.

Och imorgon kommer hästön, om inte något går fel!
 
Helt ärligt har det varit en hemsk vecka för min del, på SSOfronten... ja, låt oss säga att ni vet vad det handlar om om ni läste Esmes inlägg om bristande info, och lite av Marias inlägg jag länkade häromdagen. Utöver det har jag hemska problem IRL just nu, eftersom det inte är överdrivet intimt kan jag ju förklara läget här också. 
Jag har viss hypokondri. Jag kan inte säga att jag har en extrem sådan, men jag är livrädd för att mina organ ska ha tagit stryk, och framförallt är jag livrädd för cancer. Nu har jag en röd fläck på benet som skulle kunna stämma överrens med basalcellscancer. Jag är mao helt livrädd och springer runt och gråter väldigt mycket i ren panik. Jag tappar fokus när jag försöker spela sso och petar på fläcken hela tiden. Haha! Nu är det säkert ingenting, och min reaktion är nog farligare för mig än om det skulle vara cancer (den verkar lättbehandlad.) 
Det hjälper inte att jag har fet dödsångest och är livrädd för att sövas ner också. Mitt liv. <3

Men det är lite vad som ligger bakom allt, sjukt turbulent har det varit, iallafall. Men nu ska jag till vårdcentralen imorgon, och förhoppningsvis blir resultatet så att allt kan återgå till det normala och jag kan säga vad jag tycker om nya funktionen etc.
 
Håll tummarna för mig! (snälla!) 


Kommentarer
Esme Silverforce

Försök försök försök att inte oroa dig för mycket, om det verkligen är något kommer det synas i morgon och till dess kan du inte göra så mycket mer! Ta hand om dig bäst du kan ♥

2014-02-04 @ 20:29:14
URL: http://monokerus.se
Siri

Jag håller tummarna för dig! Men det är säkert inget farligt

2014-02-05 @ 11:12:14
URL: http://moonbear.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0