Ragepaus.

En ragequit lär det inte bli.
 
 
Men jag är RIKTIGT jävla. less. på mycket inom SSOcommunityt just nu. Tillräckligt för att jag ska säga "Fuck this" och dra härifrån ett tag.
Jag mår fan inte bra av SSO som det är just nu.
Blir inte borta så djävulskt länge, som sagt, det är en paus. En välförtjänt sådan.
 
 
Nås inte på bloggen.
Lär inte nås i spelet.
 
Är det något så finns jag på mejl, på kik där jag heter Omnos eller på Genevieve Nightbards profil på fejjan.
 
Cya.
 
Take care.
Och piss off.

edit

SADELGJORDARRRRRRRRRRRRRRRRR

Uppdatering!

Okej, så efter att ha spenderat senare delen av förmiddagen med att uppdatera nyhetssidan så måste jag bara saga – wow! Sjukt vilka läckra hästar, känns jobbigt att hålla ut en hel vecka tills hästön nu, för mitt stall är proppfullt, haha  : ( Det ska bli skönt att slänga iväg lite hästar på semester. Fast jag känner ändå att jag gärna sett mer information om hästön, så som – kommer det kosta något?

 

Sen är jag nyfiken på överraskningen.   

"Men har du mens eller?"

Är INTE okej. 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dum liten idé!

Men jag tänkte på lite saker som dyker upp i andra spel, t ex xpbuffar som kanske varar några dagar. Nu känns det ju inte som att det någonsin lär hända i SSO, men det vore kul om det typ, under en vecka om året/halvåret var dubbelt med xp på alla tävlingsbanor. Som en träningsvecka, alltså. 
 
 
Tror att fler skulle komma in och nöta just den veckan då, jag hade lätt kört alla lopp dagligen om det boostade mina hästar. 
 
Vad tror ni, eller skulle det sabba balansen?

Alltså.

 
 
 
The picture is painted,
The colours are bold,
One for each season,
Of life I suppose,
It no longer matters,
The story is told,
It's not going to change a thing.

It's not going to change one thing.
 
 

Så fint band. <3

Segt på SSOfronten.

Getting tired of your shit, thief.
 
 

Nej, men idag har det varit bra mycket mer Skyrimspelande än SSO, dels för att Skyrim är mer spännande, och dels för att ... ptja, jag har inte särskilt mycket att göra i SSO förutom ryktesbyggandet. 

Aw yiss!

 
Bättre sent än aldrig! 
Nu är det ju så att jag är sämst på att nöta rykte, min värsta fiende just nu är GED, för, seriöst, 17 ryktespoäng per uppdrag? Det är ju bara strax över hälften vad vi fick för sprickorna! 
 
Sedan är jag snart färdig helt med fisket i Skörde, men har en del kvar i Jorvik, och sen har jag även en del i Jarlaheim att nöta. Men det går ju framåt, och det är grymt skönt att slippa se det rosa skenet från sprickorna överallt. 
 
Men så fort jag är färdig med fisket i Skörde ska jag sakta ner lite, spel är ändå inget som ska stressas sönder. 
 
 
 

Lite saker som hänt sedan senast!

Alltså, herre och fru vilken seg dag. Inte tråkig, bara... seg. Jag har varit trött hela tiden och har nu lyckats sova bort flera timmar. Imorgon blir lite mer spännande och lördag blir ... intressant.
 
 
Sedan insåg jag att jag inte har långt kvar till beundrad med Jorvikstallet eller fisket i Skörde, sedan har jag bara GED och fisket i Silverglade att nöta. Jag har verkligen jobbat på på sistone... okej, Jarlaheim har jag kvar också, men lite lugnt får man ta det. 
 
SSO har ju krånglat en hel del annars, tyvärr. Igår var servern nere i tre timmar och folk gick apeshit. Jag höll koll via facebook och förfärades hur borstkämda och ohyfsade många spelare är.
Jag försöker faktiskt inte bara vara sur på folk nu, men det ÄR så att servers bråkar. I många andra spel handlar det om flera timmar eller t.o.m dagar ibland. Somliga av dessa schemalagda. Här stängs det ner i, säg, tre timmar? och folk skriker genast om att de ska få massa SC hit och dit. 
Snälla, ge er. Är det någon som ska få tårta är det teamet som faktiskt sitter uppe för att lösa problemen.
 
 
Dock var det ju ett litet annat problem som även drabbade mig, och andra som köpt de skotskrutiga filtarna i JH. De bytte färg. Vissa blev randiga, mitt gröna byttes ut helt mot ett lila. Synd, jag är inte sådär överförtjust i lila tartan, men aja! Det hade ju kunnat vara värre, det rosa är jag dessvärre inte alls en stor beundrade utav, så jag hade ju kunnat få den! :p 
 
 

Uppdatering.

Världens. segaste. dag. seriöst. Har panikringt till sjukhuset, som hade tappat bort lappen om att jag skulle ha mitt insulin. Sen får man inte telefontid i tid så att man kan avboka ett besök och slippa betala.
What the actual fuck.
 
 
För övrigt diggade jag faktiskt uppdateringen, jag förväntade mig inget stort efter förra veckans rejälare uppdrag, och kläder är alltid kul! Själv skulle jag inte tacka nej till fler fingerlösa vantar. La ni märke till nagellacket? 
Jag har insett att det kommer bli kämpigt framöver, då jag slutar min lektion klockan två och har cirka 20-30 minuter att vandra hem. Jag är inte känd för mitt tålamod och vill ju kolla in uppdateringar så fort som möjligt!
 
 
 
 

Lite om pessimisten och ssos community.

Vet ni? Nu tänkte jag skriva ett positivt inlägg, för min blogg överlag är sjukt gnällig. Men jag tänkte förklara mig först. Grejen är ju den att jag skriver många inlägg om vad jag INTE tycker om, så pass mycket att det ibland kan kännas lockande att be mig sluta spela. För seriöst, jag kan ju bara dra om jag stör mig så mycket? Fast nä, så är det inte. Jag älskar SSO, därför pallar jag klaga på saker. För jag vill ju se SSO bli bättre och bättre. Ibland blir jag sjukt less, så är det bara. Och jag tycker överlag att det är lättare att peka ut brister än positiva grejer. T ex när jag och Maria diskuterar the Hobbit, båda älskar filmerna men det börjar ofta med ”Alltså, något som stör mig-” och sedan går vi loss på det. Det innebär inte att vi älskar dem mindre, utan bara att det är lite lättare än att säga ”OMG DETTA VAR SÅ BRA OSVOSV” för… ja, det händer också. Ofta.

Men jag vill ju starta diskussioner, och då är det lättare att säga ”Detta tycker jag inte om, på grund av detta och detta, detta vill jag att de gör bättre, vad tycker ni?”

 

Så, bara så att ni vet, jag är faktiskt inte genomruttet negativ. En annan grej är att jag faktiskt skriver typ tre gånger så många inlägg än vad ni ser, där finns många positiva – men är jag lite missnöjd så publiceras de inte, eller så raderas de ganska fort.

 

 

MEN.

 

Något jag tänkte skriva positivt om är faktiskt SSO communityt. För jag är verkligen imponerad över hur det ser ut, och hur organiserat det är.

Förutom att vi har många klubbar med väletablerade (i alla fall för att vara en liten spelklubb) hemsidor. Det är supervanligt med SSObloggar, alltså, bloggar om bara ett spel. Man ser fler och fler instagramkonton i spelares namn (tyvärr har jag inget. Det är alldeles för omständigt att flytta bilder till min telefon etc. nämligen. Jag har dock ett privat, Nightbard heter det. Det är inte kopplat till SSO.) och även Facebookprofiler (DÄR har jag dock ett, ni är välkomna att lägga till mig.) bara för karaktärer.

Och jag tycker det är helt underbart och sjukt imponerande hur det har blivit. Det gör det lättare för folk att ta kontakt på ett vettigt sätt utanför spelet, utan att det genast ska handla om att byta telefonnummer (sånt ska man ju verkligen passa sig för.) eller personliga facebooksidor där denna främling genast får tillgång till för + efternamn irl. 

The tp1 diabetes games.

"Om du behöver recept akut så fixar vi det på någon minut :)))))
 
 
 
Såvida du inte ringer, panikslaget, en måndagsmorgon och ber om insulinet din doktor glömde förnya, då kan du räkna med 2-3 dagar innan det är inne i datorn!" mvh medicinmottagningen.
 
 
TROR NI DET HÄR ÄR EN JÄVLA LEK?!!??!
 
Det är inte så att, jag vet inte, typ 1 diabetiker är dömda att råka ut för ganska hemska saker om de skiter i att ta insulin? 
 
 
Let the diabetes games begin. 
 
 
Rant over.

Kraschad dygnsrytm och bortskämda människor.

Pheuw, nu har jag äntligen börjat ta tag i de enormt sega fraktionerna så som GED (17 ryktespoäng per uppdrag känns ganska segt.) och fisket. Fast för mig spelar inte fisket någon större roll, de leder ju bara till ytterligare fiskeuppdrag och... ptja, jag hatar att fiska. MEN man får ju faktiskt en helt okej summa starcoins så det är ju positivt!
 
Annars har jag inte orkat med Starstable idag, och med tanke på att jag satt och spelade Skyrim från klockan 1 till klockan 6 på morgonen, gick och la mig vid halv åtta och vaknade inte förrän vid sex på kvällen... jag är inte särskilt förvånad. Inte bra gjort utav mig, verkligen inte. 
 
 
 
Och eftersom det är jag som skriver och jag har en tendens att låta väldigt negativ, men känner mig alldeles för konservativ för att orka ändra på det just idag, ska jag avsluta med något som stört mig ganska länge.
 
Seriöst, folk som kräver att folk ska kalla dem något annat än deras karaktärsnamn... är inte det sjukt korkat att tro att alla andra ska memorera en enda spelares namn? Och nåde dig om du får det "alternativa" namnet fel! 
 
Dryga jävlar. Om ni har så mycket emot erat karaktärsnamn, det ni faktiskt HETER i spelet, så borde ni valt något annat.
 
 
Nej, hej hopp, för nu ska jag försöka reda ut min alvs relationsproblem i Skyrim. Önska mig lycka till! 
 

Underbar respons!

Eftersom jag inte känner att jag behöver sitta och svara på åsiktskommentarer, så kommer jag inte sitta och svara på alla kommentarer gårdagens inlägg om Dödssnack i globala. Vill ni ändå diskutera det med just mig, finns min mejl. Men jag vill bara säga att jag är väldigt glad att så många verkar hålla med om att det har gått för långt och framförallt inte är okej. 
Så, eftersom jag inte kan sitta och tacka alla för sina kloka kommentarer en efter en.
 
 
Tack så jättemycket för att ni kommenterat.
Om ni har delat, tack för det också.
Och om ni "bara" läst - Tack!!! 
 
 
 
 

 
 ^Irrelevant gif men seriöst, kolla snubben i bakgrunden!

Shim-shimmy-shammy, vi dansar vidare!

 
 
 
And the man in the back said everyone attack
And it turned into a ballroom blitz
And the girl in the corner said boy I want to warn you 
It'll turn into a ballroom blitz 

Tharan tuil.

 

Skriver av mig om dödssnack i Global.

Vet du? 
 
Jag vill inte läsa om döden i chatten.
 
Jag vill inte läsa om dina självmordstankar.
 
Jag vill inte att andra ska behöva läsa om dem heller.
 
 
För vet ni vad? Det är först och främst helt. fel. forum. 
Och nu kanske jag provocerar folk; men ni bör tänka på vad ni utsätter andra för när ni väljer att skriva av er i en öppen chatt. 
 
Vi har mig, som lider av dödsångest som kommer och går men i värsta fall leder till seriösa panikångestattacker där jag pendlar mellan att springa runt som en dåre till att sitta i ett hörn och bara storgråta för att jag är så jävla rädd för att dö. För att jag har en farlig sjukdom som kan ta mig dit. Och som jag har svårt att kontrollera. 
 
Där har vi en anledning. Jag tar folk jag känner till som exempel. Nu fick det bli mig, och det är fan inte för att jag vill bli tröstad på något sätt. Jag lovar. Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig. Men jag vill att folk ska inse att det är många mer än jag som lider av t ex dödsångest. Och att detta faktiskt borde, nej, måste få respekteras. 
 
Jag har vänner som verkligen försökt begå självmord.
 
Vänner till vänner som faktiskt lyckades.
 
Två av mina vänner dog under loppet av ett år, den ena blev påkörd av en bil vars chaufför var stupfull. Han blev 18 år och skulle vara 21 i år. 
Den andra hade nyligen gift sig. Han var 27 år när hjärtat stannade två gånger, den andra gången gick det inte.
De var i en grupp på tre, och den som är kvar, som nu är en änkling, lever och mår äntligen "bra" igen. 
 
Grejen är att folk dör på riktigt. Verkligen. Inte bara av ålder, utan av dumma saker. Så som folk som kör fulla. Eller så stannar allt bara. Och man dör. Kanske. 
 
Men det kvittar om det bara är "en" människa. Världen runtomkring fortsätter snurra, men andra människor kommer alltid påverkas.
 
Av principiella skäl vill jag inte skriva för mycket om de som dog, förutom att de var väldigt vackra unga män. Jag vill liksom inte på något sätt "vinna" något på att de dött. Som folk som gör youtubefilmer om hur ledsna de är för att få massa följare. Det är helt åt helvetes dumt. 
 
 
Men när ni skriver om döden hur som helst så kanske ni glömmer att det tar hårt på de som förlorat någon, eller kanske kämpar mot någon sjukdom de vet kommer bli deras död.
Eller de som överväger att ta livet av sig.
 
Folk triggas av allt möjligt. Det är det som är grejen. Man kan inte undvika allting, men man kan undvika det som är uppenbart. 
Triggas jag av ordet "bil" för att person nummer ett blev påkörd, ja, då är det ju jag som får jobba på det. (nu gör jag inte det, tack och lov.) 
Men döden är ett så tungt ämne. Och ja, vi kanske måste kunna prata om det. Precis som att vi måste våga prata om våldtäkter etc. Får man säga att någon har dött? Ja, det tycker jag, om det bara är en liten detalj och inte hela ämnet. Diskuterar man Beatles och någon okunnig frågar om medlemmarna finns kvar bör man inte åka ut med huvudet före för att man säger "George och John är döda." 
Men det är fel forum för att diskutera döden överlag. 
 
Jag vill inte läsa om era självmordsplaner när jag försöker levla Thranduil.
Jag vill inte läsa om massa dödsfall när jag försöker ta rekordet på någon skogsbana med Sirius.
Tänk på hur många yngre spelare det är också. Men det är inte bara yngre spelare som kan ha svårt att hantera ämnena, förstås.
 
Och något folk som mår riktigt dåligt måste förstå;
SSO spelas inte av psykologer. Eller, okej, jag kan inte svara för huruvida psykologer spelar SSO eller ej. Men grejen är, att när du skriver om dina planer i global, så är det många som kan ta riktigt illa vid sig. Vad en psykolog är, är en professionellt utbildad person som förhoppningsvis kan hålla ett avstånd till personen hen ska hjälpa. Med arbetstider, lön och just en utbildning och kunskaper i hur man kan hantera folk som upplevt hemska saker. De har regler för hur de får uttrycka sig för att inte skada personen i fråga ytterligare. 
 
Jag känner till vissa av reglerna sedan föreläsningar i självförsvar för tjejer där jag hade påbörjat en instruktörsutbildning. Alla människor klarar inte av att lyssna på folk som har problem, vissa kan inte hålla det där avståndet utan ser det som deras uppgift att lösa problemen, fastän de inte är starka nog, egentligen. De kanske inte ens vill.
 
Det finns hjälp att få. Men hjälpen hittar ni inte i Globalchatten.
 
 
Och om du är en av de där som på allvar tycker att det är okej att prata om "självmord" och sedan sluta logga in helt och därmed få asmånga människor som faktiskt brydde sig att oroa sig och må dåligt.
 
Då anar du inte hur sträng jag hoppas karma är mot dig.
 
Detta inlägget sög nog, men jag skrev bara av mig. Jag är inte helt bra med att uttrycka mig i ord. ... eller att uttrycka mig öht.
Anyway.
 
Nyckelordet är som sagt Fel Forum. För det finns andra ställen bättre lämpade för sånt. Har ni blivit utsatta för våldshandlingar eller vill ta livet av er, så kan ni höra av er till mig. Jag är inte bra på att prata livsglädjen tillbaka i folk, men jag kan nog googla fram något ställe dit ni kan ringa/mejla och få hjälp.
Numret till kvinnofridslinjen är som bekant 020 50 50 50, är helt gratis och man kan vara anonym. Yey. 
 
 
Det är okej att inte hålla med, men bli inte helt rabiata nu.
För jag menar, förlåt för att jag skriver sånthär när ni har betalat hundra spänn för att läsa min blogg-
OH WAIT
 
FÖR ATT AVRUNDA MED NÅGOT MINDRE TRIST;
 
Idag är det fredag, så här får ni en fredags-pepps-bild. Om ni så bara ska till Fort Pinta eller ut och festa irl. 
Själv väljer jag nästan Pinta, om det inte vore för James. 
 
 

Globala.

Vidrigheterna i Globala.
Mobbingen i Globala.
Spammet i Globala.
Sexsnacket i Globala.
"NU SLUTAR JAG!"-tjatet i Globala.
"Kändis"besattheten i Globala.
Ungjävlar som inte kan läsa instruktioner i Globala.
Äldre spelare som uppför sig som om de ägde Globala.
Globala.
 
 
 
 
 

FREEEEEEDOOOOOOOM

 

 

12 sekunders sammanfattning typ.

 

 

 

Pga detta har jag knappt bloggat på sistone, jag har helt enkelt bara fokuserat på sprickorna.

Internet och CDON

Okej, så snart dags för internet att rulla runt och fungera ordentligt igen. Jag må då säga att det inte varit så illa som jag befarat; ni kanske har sett mig kuta runt i Jorvik litegrann. Just nu är det bara så illa att jag inte kan hänga på youtube och överlag så är spotify sjukt segt. Det hade alltså kunnat vara mycket värre, det är snarare segt än ur funktion.

Woho! Men ja, lördag-söndag där någongång är jag nog back on track. Ni vet nog alla hur frustrerande segt internet är.

 

Dessutom har CDON som jag har haft helt sjukt jobbigt med fått tummen ur och skickat iväg mina grejer, nu väntar jag bara på att de ska ta sina pengar så att jag slipper knata runt och vara orolig för att ha för lite pengar när de väl ska dra dem. Känner verkligen inte för att hamna på minus. Haha.   

Jag rekommenderar er som tänkte köpa något där att avvakta, för just nu verkar det vara kaos där. Vilket är synd, har inte haft problem med dem tidigare. Men jag tror det håller på att ordna upp sig nu. Men ja, håll lite koll på facebook och kommentarerna från andra människor där.

Känns sjukt provocerande att de har mage att skicka massa mejl om reor och sånt när de inte ens verkar kunna ta hand om de beställningar som redan är inne. Hrmpf.

Ni såg säkert att Esme hade problem med CDON förut. Jag känner bara att det ska bli skönt att bli fri från trasslet. Det enda som saknas är att de ska ta sina förbannade pengar så att jag är fri sen. 

 

Rekommenderar lite film!

Nu tänkte jag hoppa utanför SSOämnet en stund, fast det har ni ju sett mig göra förut, när jag t ex rekommenderar musik.

Och eftersom det verkar vara okej för mig att göra det, tänkte jag även rekommendera någon liten film då och då!

 

Idag tänkte jag rekommendera en lite mindre lättsam film, In the name of the father.

Första gången jag såg den var i högstadiet i engelskklassen, inte helt oväntat. Det känns verkligen som en av de där filmerna läraren kommer släpandes med som de flesta kanske inte pallar bry sig allt för mycket om men som engagerar andra något fruktansvärt. Jag var själv helt tagen av den.

 Man kanske ska vara lite intresserad av nutidshistoria iallafall... hm. Eller lite politik iallafall. 

Den är baserad på en verklig historia om The guildford four, en grupp irländare som blev anklagade för ett terrorattentat under IRA konflikten. Just för att de var irländare och polisen var desperata att få sätta fast någon.

 

Jag älskar att det är en film med väldigt mycket känslor, i princip 0 romantik och samtidigt verklighetsbaserad. En gåshudsfilm, om jag får beskriva den själv. Med starka och ibland jobbiga scener. För att det hela känns så verkligt. Och hur saker faktiskt kan vara riktigt smutsiga inom politiken, saker överskuggas och förvrängs. Både slutscenen och öppningsscenen är riktigt fantastiska på ett simpelt sätt. Och soundtracket är helt galet bra.

 

Rekommenderar den till er som inte har något emot tyngre filmer.

Fast jag skulle ändå kalla den för en lätt tung film. Jag tycker den är väldigt lätt att se, men man kan bli sjukt arg på orättvisor, och hur jakten på en syndabock kan se ut.

Om inte annat så kolla introt, seriöst! 

 

Ganska bitter.

Eller, ja. Mitt internet tog slut nu, så det är tveksamt om jag kan spela särskilt mycket. Internet är suuuupersegt. Det är så det går när man är två syskon hemma, varav den ena ska tjattra på skype 24/7. 
En vecka tills det fylls på igen, skolan börjar även nu under veckan. Ge mig styrka!
 
Så det är risk för att jag blir inaktiv här. 
En väldigt stor risk, t.o.m.
 

Inaktiv dag!

Hej!

 

Idag blir det en oplanerat SSO-fri dag. Egentligen helt enkelt bara för att jag inte pallar, jag har bara valt att spela Skyrim istället och om någon timma så hoppar jag och en kompis på bussen för att se Desolation of Smaug, det blir andra gången för min del.  

 

Förövrigt får jag panik över att posten inte kommit än/inte kommer idag.

Så går det när man väntar på fyra paket samtidigt (Varav ett från CDON, ni kanske läste Esmes inlägg om hennes CDONproblem? Inte mycket bättre här, inte.)

 

Så, vi livar upp stämningen med lite passande musik.

 

Och nu sitter det ju perfekt med ett av mina absoluta favoritband sedan jag var en väldigt liten tjej. Tack, mamma! 

 
 

Att levla andras hästar.

Hej!
 
Igår(/idag, detta är tidsinställt.) blev jag haffad av en spelare som ville levla mina hästar. 
 
 
 
Det är faktiskt inte min sak att avgöra om hen ville luras eller ej, så jag väljer att censurera namnet. Det är mycket möjligt att hen faktiskt bara ville levla mina hästar, men det var ett så gott exempel på "medryttar"förfrågningar.
Jag är inte ute efter bråk.

I vilket fall ser jag ett problem med detta, men ibland känner man sig nästan, nästaaan frestad att låta någon ta över det eländiga levlandet.
 
Fast nej.
 
 
Grejen är ju att det finns folk som vill levla andra hästar, och det finns de som är trötta på att levla. Det blir ju lite att man får skylla sig själv om man vill ha fulltränade hästar men inte pallar. 
Men jag tycker ändå det vore kul med någon funktion som gör att man kan sköta detta på ett säkrare sätt.
 
T ex en medryttarfunktion.
 
Det finns i t ex Stallet.se, eller fanns iallafall förut.
Nu tror jag kanske inte att det är genomförbart, men om man kunde drömma; Man får ett eget login på en användare. Man kan inte sälja, köpa eller skriva i någon chatt, och är det en "medryttare" som är inloggad får karaktärens namn en annan färg, så att andra ser att det inte är ägaren som är inne. 
Man kan använda den mat som finns tillgänglig i ryggsäcken, enbart, men man kan förstås fylla på vatten och sånt. Man kan träna och sköta - that's it. 
Kanske kan man utöka rättigheterna till att ta blå uppdrag också. 
 
Problemet skulle väl vara om ägaren till kontot vill spela när medryttaren är inne, för då blir det ju lite som att den ena kapar för ägaren. 
Hm.
 
Jag är bara inte särskilt glad i hur det ser ut nu, när folk använder löften om att träna hästarna (och ALDRIG göra NÅGOT annat. .... ... såklart.) till att lura spelare som inte är vaksamma nog.
Samtidigt förstår man ju ibland varför folk tar den risken. 
Tyvärr.
 
 
Själv står jag fast vid att ingen annan får röra sig på mitt konto. Jag använder stallhjälpsfunktionen, helt enkelt. Hästarna får vila och uppdragen får jag ta när jag har tid. 

Bästa! <3

För någon som älskar Druiderna är detta helt grymt.
 
 
 
"En munk, tack! ... och så kan jag väl passa på att fika lite." 
 

En fantastisk mashup.

 
 
 
Vi inviger det nya året med något grymt.
 
Enjoy!

2014, baby.

Det blir ett lite sent nyårsinlägg nu, men jag hade ingen ork igår alls, faktiskt. Jag fick t.o.m gå hem under kvällen och sova en timma, och sedan gå tillbaka. Det är inte särskilt typiskt mig, men men!
 
Det var ett lugnt firande, staden bjöd på en lasershow på torget och jag var bara lite vemodig.
 
 
Now, år 2013 i SSO? Jag började blogga, framförallt. Jag kan inte gå igenom allt för det har hänt så sjukt mycket. Ska jag plocka ut någon speciell händelse så var det väl att jag träffade Esme IRL i fjollträ- ... ehum, Stockholm. Nu kände jag ju henne lite sedan innan, men jag tror inte mötet hade varit lika aktuellt om vi inte spelat SSO där vi faktiskt började prata "på riktigt". Det var himla kul, iallafall, och känns som en ganska tydlig grej SSO gjort för mig. Det vill säga fått mig att lära känna vissa människor lite bättre. :) Det är alltid fantastiskt när man vanligtvis har svårt att fungera ihop med andra att bara direkt kunna slappna av och prata om allt och ingenting i en halv evighet. 
 
IRL tänker jag äta mer grönsaker och dricka mindre läsk, samt rösta rött, förstås. Det är valår och om vi inte byter regering så drar jag härifrån. Jag vägrar dock att klassa dessa som nyårslöften, då det alltid slutar med att man gör tvärtom.
 
Jag har inga riktiga löften inför 2014 i SSOväg, för som ni redan vet varierar min uppdatering något enormt och det är inte så enkelt som att säga "Jag ska uppdatera mer" och sedan göra det. 
 
Jag antar att jag skulle kunna fylla ut med mer bilder och sådant, men skulle det vara intressant, ens? (<- ja, det är en fråga.) 
 
Är det någon typ av inlägg (inte åsiktsinlägg. Tyvärr kan jag inte bara tvinga fram sådana, de dyker upp när jag har något jag verkligen vill ta upp.) ni vill se mer utav?
 
 
 
Något jag tänkte att jag skulle ta tag i nu är dock sorteringen av inlägg, jag lovar att mina kategorier är ett kaoz och jag har knappt sorterat något alls. Sedan tänkte jag uppdatera kategorin "Hästar" då det saknas mer än hälften av flocken. 
 
 
Sedan tänker jag faktiskt sitta här och hoppas på en officiell, större SSOträff. Gärna med ordentlig förvarning så att jag kan ta mig uppåt i landet och slippa bo på gatan ... igen. (2011 spenderade jag ett par nätter utanför Gröna lunds gamla entré, jag skulle nog kunna peka ut stenen jag hade inkörd i revbenen om jag gick tillbaka dit idag.) 
 
 
God fortsättning, och tack till er underbara människor som orkar läsa min blogg, kommentera etc. trots att jag är sämst på att svara.
Jag älskar att läsa om era synpunkter eller bara vardagligt trams, för den delen. x 
Ta hand om er själva och varandra nu. Så rockar vi 2014 så hårt det bara går!

RSS 2.0