Åh, ännu en påminnelse om Night Guards.

Det trillar titt som tätt in intressemeddelanden om att få gå med i Night Guards.
 
Jag vill bara belysa att alla brev tas emot och sparas, men jag svarar inte på dem. Om du vill att jag noterar dig, så säg till. 
 
Tänk på att även folk som skickade med för väldigt länge sedan står med på listan över medlemmar som ansökt. Bli inte förvånad om du skickade in förra året någon gång och får en förfrågan. Du kan alltid säga nej! :) 
 
För närvarande är det inte aktuellt med ett nytt insläpp, det är inget direkt beslut, mig veterligen, utan så många medlemmar är upptagna att jag inte ens kan lyfta frågan på ett praktiskt sätt.
 
Det går utmärkt att mejla mig på flinch@live.se också. Märk gärna mejlet med "night guards" eller något liknande, så minskar risken att jag slarvar bort det. 
 
Tänk också på att det är mycket utifrån ditt brev som du "bedöms". Det måste inte vara sjukt välskrivet, men det bör ha någon form av presentation utav dig själv, vem du är, vad du gillar, varför du tror att Night Guards passar dig bra. Gärna vilken sorts spelare du är också, detta för att inte folk ska missuppfatta delen om att vi faktiskt inte har events regelbundet. 
 
Notera att vi inte har någon kö, heller, Det kvittar när du skickade in. 
 
Om du undrar över huruvida du ansökt eller ej, så är du alltid välkommen att höra av dig. Eller om du nu skulle vara osäker på att du står med på "listan". Det är nog säkrast att fråga mig där också, då jag är lite seg med att uppdatera den.
 
Jag kan ju passa på att säga att det INTE imponerar på något sätt att du ber någon annan medlem be mig höra av mig, eller helt enkelt går genom någon annan. För närvarande ska alla intresseanmälningar gå till mig, Genevieve Nightbard. Om detta ändras så kommer vi gå ut med det. 
 

Tränare.

"Hej!" 
"Hej" 
"Kan jag få ditt lösenord och din mejl?" 
"Ehm... nej" 
"Snälla?" 
"Varför?"
"Jag ska hjälpa till på ditt konto!"
 
Det är precis så jag känner så fort jag får dumma 'erbjudanden' som dessa. Ärligt talat. Jag har skrivit om detta mängder av gånger, och kommer inte göra det igen. Istället - suck - hänvisar jag ännu en gång till detta inlägg från SSO som snabbt sammanfattar varför det är korkat att lita på människor, och varför du får skylla dig själv om det går åt skogen. 
 
Detta fick jag i morses när jag hoppade in för att ta dagens skattjakt; 
 
 
 
Kan ju passa på att jag är bland de sista man bör försöka träna hästarna hos. Jag låter inte ens vänner jag känt i åratal hänga på mitt konto, varför skulle jag låta en främling göra det? Dessutom har jag lagt över tusen spänn på det, vilket är mindre än många andra, men sjukt många timmar sammanlagt. Varför skulle jag låna ut arbetet och kostnaden till en främling? 
 

Priset till årets mest lättroade går till-

- Mig! som fann den här lilla detaljen onödigt intressant? Tillräckligt intressant för att göra en GIF av den. 
 
 
 

RSS 2.0