Rise like a phoenix osv.

Nej, jag har inte dött. Bara varit näst intill suicid ett tag. Jag är inte helt pepp på SSO ännu, men jag har börjat spela lite mer ändå. Annat som hänt? Massa, det mesta skit, men det hör inte hit.

 

Nej, jag har faktiskt spelat lite mer SSO nu igen, men som sagt är jag inte helt pepp. Men jag har lyckats levla upp Oldman till 15, och nu jobbar jag med Sirius. Jag har bestämt mig för att ha Sirius och helst någon annan häst klar innan jag köper en tinker, men det är sjukt vad fina de var! Sedan är det ju hästköparlusten om något som fått sig en törn av den minskade SSO-peppen. Hästköp är det roligaste i SSO efter huvuduppdrag, alla mina hästar är som karaktärer. Jag älskar att bygga upp dem med personligheter etc. Men så fort peppen minskar så tänker jag bara på att jag har sjukt många att levla upp och tröttna på innan jag tar in en ny.

 

Anyway!

 
Just nu är det träning med Sirius på agendan, vi knappar in på level 10 och sen är det bara att köra järnet! btw, jag har köpt mig en ordentlig tävlingsutrustning. Jag funderar på att köpa den nya tröjan i samma stil, fast blå. Men jag gillar hur den här matchar mina supercoola och inte alls fjortis shuttershades (jag kollar på dig, Myra.) 
 
Vet någon av er om den finns i rött, förresten? Jag skulle verkligen vilja se den i samma röda färg som jordtröjan (trooor den heter så på svenska..?) I Valedale.
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Matilda Greenstone

Vet du varför Esmeralda Silverforces blogg är lösenordsskyddad? Den har varit det i ungefär en vecka.
Jag skulle vilja veta nämligen, då jag gärna läser den.

Svar: Monokerus.se är inte lösenordsskyddad, har du råkat gå in på monokerus.blogg.se kanske?
Genevieve Nightbard

2014-06-05 @ 16:43:12
Matilda Greenstone

Det kan mycket väl vara så att jag råkade göra det, men jag tror på någon bugg i telefonen, då jag testade med Monokerus.se också.
Men hursomhelst så fungerar det nu när jag kollade på datorn ^^
Tack så mycket!

2014-06-07 @ 13:21:17
Alanis Moonstorm

Kul att du är tillbaka! Har saknat dig och dina vettiga åsikter.

2014-06-19 @ 22:29:16
URL: http://alanismoonstorm.tumblr.com/


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0