Förbättra brevfunktionen! (snälla?)

Hej!
 
Någonting jag verkligen vill se en förbättring av är brevfunktionen. Det var en av de tidigare funktionerna men sedan klubbar etc. kom så tycker jag att den blivit lite utdaterad, vilket är synd, då den används av många, men skulle kunna göras mer effektiv.
 
 
Detta är vad jag skulle vilja se:
 
Skickat Det vill säga brev man skickat, för att t ex se så att man inte glömt någon om flera ska ha information, kolla om man kommit ihåg att svara på det där brevet etc, eller bara se vad personen som tog en vecka på sig att svara faktiskt svarade på.
 
Massutskick till klubben. Notera "klubb" delen, för jag anser den ganska viktig. Jag tror inte på att kunna skicka till ALLA, för det skulle kunna bli väldigt spammigt och jag slipper helst klubbreklam i brevlådan. MEN jag har själv fått genomlida ett klubbutskick där man måste skriva om samma meddelande flera gånger (copy + paste verkar inte funka?) och skicka gång på gång för att alla ska få samma info. Så om klubbägaren kunde skicka till samtliga medlemmar vore det super, det kanske handlar om någonting som tagits upp på ett klubbmöte, som ett protokoll, eller bara info om något kommande event. För som det är nu finns det ingen möjlighet in-game att sprida detta på ett vettigt sett utöver klubbens informationssida, men då måste man ju påminnas om att kolla den!
Bloggar fungerar ju för många, men faktum kvarstår att en blogg inte är in-game, utan någonting folk gör utanför spelet, vilket jag inte tycker ska vara helt nödvändigt.
 
 
 
Woopwoop! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0