Rabiat på facebook.

Jag vet inte om ni håller koll på SSOs facebook, eller mer exakt, kommentarsfältet där. Och kanske har ni sett mina utbrott, kanske inte. Grattis, i så fall. Det handlar mest om folk som inte kan gnälla utan att vara riktigt jävla överdrivna.
 
Det handlar i grund och botten om att SSO stjäl pengar. Jag kan verkligen inte hålla med där. Är SSO dyrt för vissa? Ja. Kan SR vara lite väl dyrt? Ja. Kanske. För vissa, iallafall.
För 49 spänn i månaden har man tillgång till hela spelet, vi får 100 sc i veckan. Man behöver egentligen inte köpa något för SC för att komma vidare i spelet, utan man kan lägga det på precis vad man vill. Ändå menar vissa att det är ett skämt att hästar är så dyra och att det kostar för mycket att köpa sc. 
 
Vad som stör mig enormt är hur folk målar upp det som att man MÅSTE köpa sc för att kunna ha kul eller ens spela. Grejen är att jo, det tar cirka 10 veckor att spara upp till en dyr häst - MEN. MENMENMEN. Du MÅSTE inte ha en ny häst för att spela. Det är grejen. Du har ett VAL. Detta stör mig. Dessutom ger SSO oss rea varje månad. Alltså en chans om man ändå vill köpa sc att få tag på dessa billigare.
 
"SSO stjäl pengar" nej. Du köper något och kanske ångrar dig. Det är inte stöld. Det är en risk du tar. 
Dessutom så är det bättre att bara mejla support än att få rådamp på facebook och bli arg på alla som ifrågasätter ditt anfall. 
 
Jag tänker inte berätta VILKA jag hamnat i jobbiga diskussioner med. Men det är ett antal, och typ alltid vuxna människor, dessutom. Folk som är arga för att uppdateringarna är ett "skämt" och för att kläderna är "fula" och att det i sig är en pengastöld. Det där med Don't like - don't buy verkar många ha missat. Och dessutom, gillar de inte EN uppdatering har de fortfarande tre chanser kvar på månaden de betalade för.
 
 
Jag behövde bara gnälla av mig. 
(förresten hittar ni mig på facebook här, det är då mitt ssokonto men jag brukar ha det uppe, så det går att nå mig där!) 
 
 
 
Ibland önskar jag att jag kunde chilla lite.
 


Kommentarer
Alanis Moonstorm

Jag är också less på att folk är så sjukt jävla entitled och tycker allt ska vara gratis. Och vaddå snor pengar? De ger StarRiders 30 spänn(100 SC = 30 svenska kronor) varje helg.

2014-03-15 @ 14:23:08
URL: http://alanismoonstorm.tumblr.com/
Alanis Moonstorm

(oops skickade innan jag var klar)
Nä, jag blir så arg på bortskämda snorungar i alla åldrar. Livet är inte gratis, väx upp! - vill jag säga till dem

Däremot tycker jag att sso-teamet har fokuserat alldeles för mycket på lyxfunktioner och alldeles för lite på det faktiska spelet och uppdragen ett tag nu.

2014-03-15 @ 14:25:05
URL: http://alanismoonstorm.tumblr.com/
Charlotte Snowborn

Nu har jag inte facebook själv, men jag brukar ändå kika in på SSOs sida eftersom den uppdateras oftare. Tyvärr ångrar man sig nästan alltid när man börjar läsa kommentarerna.
Attityden hos otroligt många verkar vara att om något inte passar då ska man få SC, ligger sidan nere, då ska man få SC, köper man något man blivit missnöjd med då ska man få SC. Ibland ska man även få SC bara för att man inte har tillräckligt.
Jag kan väl ha viss förståelse för de allra yngsta spelarna, från åtta och neråt, men äldre? Njäe.

Överlag så är ändå SSO ett väldigt generöst spel för att vara internetbaserat och det kan inte vara roligt att ändå få mängder av klagomål och helt orimliga krav. Såklart att inte alla uppdateringar faller alla i smaken, men det är ju betydligt bättre med variationen. Något som inte tilltalar mig kan ju lika gärna vara något av det snyggaste som gjorts i spelet för någon annan, det är synd att inte alla kan acceptera det.
Jag vet inte heller om det beror på någon illusion om att spelet ska vara totalt individanpassat på samma sätt som ett vanligt spel blir. Men jag spelar hellre ett spel med mängder av uppdateringar som inte faller mig i smaken än ett spel som inte utvecklas alls, det kommer alltid något som man uppskattar.

Och SC... Jag kanske saknar förståelsen mer som är vuxen och därmed kan avgöra själv hur jag spenderar mina pengar, men om jag inte har råd så kan jag ju inte kräva att ett spel ska skänka det till mig gratis. Veckopengen tycker jag faktiskt blir väldigt smart då nästan alla kan få tillgång till det.

Nackdelen med internet, människor kan klaga och inte på ett konstruktivt sätt. Dessutom haglar oftast förolämpningar på ett sätt som knappast skulle hända om man stod ansikte mot ansikte med någon.

2014-03-15 @ 20:01:41
Siri Goldhaven

Du har rätt men det där om att sso själ pengar har hänt både mig och min syster. Dem drar av pengar från mitt bankkort helt random utan att vi har köpt star rider eller sc :/

Svar: Det är inte så att ni har en prenumeration rullandes? köper man SR så dras det varje månad och kontot uppdateras.
Genevieve Nightbard

2014-03-17 @ 09:09:03
Hanna Riverson (via mobil)

Håller med dig totalt. Alltså det är ju frittval och köpa sc om man vill. Man lär säg ju att tex läsa bättre. Skriva osv.. Så vissa tycker det är meningslöst och ställer sig och klagar på FB. Om man är SR får man ju tillgång till hela spelet. Så varför inte va det liksom? Men man får ju helt enkelt välja själv

2014-03-20 @ 06:49:04
URL: http://Ssodream.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0