Några få timmar kvar!

Eftersom vi hade glömt att skriva ut deadlinen för ansökningar till första omgången (som jag sagt tidigare kan man ansöka när som helst, men kommer man in efter deadlinen så hanterar vi inte ansökningen förrän nästa gång. Men den sparas!) så förlängde vi den till idag.
 
Ni har fram till midnatt på er att ansöka, så om ni inte hunnit göra det - gå in på weeblyn (länk till vänster, klicka på 'Night Guards') och ansök! 
 
På tisdag håller vi nästa styrelsemöte och den sista gallringen innan vi censurerar namnen på de ansökande och lägger upp dem på en privat blogg för omröstning som pågår i max två veckor.
 
Vi har fått in gott över fyrtio ansökningar men vi räknar med att bara upp till max fyra kan släppas in för att det inte ska bli kaos. Så ni behöver inte bli ledsna om ni inte kommer in den här gången. Ni kan alltid ansöka igen! Men har ni läst klubbeskrivningen så förstår ni varför vi är så hårda, det hade inte varit Night Guards om alla hade kunnat gå med, tyvärr! 
 
 
 

Styrelsemöte och gallring.

Nu är det så att alla ansökningar som hittills kommit in har gått igenom och gallrats ut, i många fall för att vi känner att klubben förmodligen inte är rätt för personen snarare än tvärtom.
Vi vill tacka alla som ansökt och kan säga att en klar majoritet sållades bort, men vi gick väldigt mycket på magkänsla och detaljer och vi hoppas att ingen blir besviken. Kom ihåg att ni såklart kan ansöka igen.
 
Om cirka tre veckor hoppas vi på att kunna presentera nya medlemmar.
 
Ni kan förstås fortfarande skicka in ansökningar, men de kommer inte behandlas på ett tag. Och precis som vi sagt tidigare så bör ni göra detta på vår weebly (klicka på 'Night Guards' i menyn till vänster.)
 
Framförallt har vi lärt oss att vi behöver vara tydligare på hemsidan med vilken information vi vill ha in.
 

Sedan kan jag ju lätt säga att vi har skönaste styrelsen någonsin. Det är så synd att vi bor så långt från varandra. Men då har vi ju ändå varit vänner och bekanta i ett par år nu!
 

Svar på en kommentar.

Jag tyckte att den här kommentaren var intressant och då jag inte såg någon mejl eller liknande kopplad till den så kan jag lika gärna svara på den här. Den var på inlägget om deadlinen för klubbansökning. Eftersom det dessutom inte var underskrivet med ett namn känner jag att jag lika gärna kan skriva ut kommentaren här.
 

Snälla.

Måste ni verkligen visa upp dem för alla. Jag vill inte att någon sak se den. Jag fick information om klubben av Esme. Och där stod det inget om det. PÅ klubbhemsidan fanns det inte heller något. Snälla gör så att man inte får se anmälningarna. Om ni låter folk rösta så blir de kanske inte den mest rätta, utan den som skriver bäst text. Det är bra att man inte kommer att se vem som skrev men endå.


Okej, men såhär är det.
 
Först och främst kommer inte alla få se din ansökan - men klubbmedlemmarna gör det.
Omröstningen kommer skötas på en blogg som är lösenordsskyddad, och det är även där allt kommer ligga ute. Lösenordet och användarnamnet kommer skickas ut till medlemmarna när omröstningen börjar. Nu tror jag ändå att jag förklarat hyfsat väl tidigare att hela klubben kommer rösta, och varför.
 
Jag, Esme och Maria kommer först gallra igenom, och vi har vetorätt. Men eftersom klubben måste kännas trygg och bra för samtliga medlemmar så kräver det att även deras röster blir hörda, och detta sker genom en omröstning. Vi kan lova att det inte räcker med att texten ser snygg ut för att få komma vidare till omröstning. Vem som än slutligen blir inbjuden KAN inte bli fel. 
 
Jag hade gärna skrivit om ansökningarna så att det sammanfattade personen mer och blev mer jämnt mellan de ansökande och vi bara kunde gå på saker som värderingar, intressen och liknande. MEN det vore helt omöjligt att hinna med. Jag får helt enkelt hoppas på att de andra medlemmarna är smarta nog (och det vet jag att de är.) att se till innehållet i texten snarare än texten i sig. 

Hade vi inte varit så hårda med vilka som får komma in hade vi säkert varit en mycket större klubb i dag. Men det är inte vad Night Guards handlar om. Men jag kan lova att jag har sett välskrivna texter som fortfarande inte imponerat på mig, och korta mer slarviga sådana som känts mycket bättre.

Fjordingarna!

Som ni säkert sett så har SSO nu bjussat på två bilder på fjordingar.
 
Jag har redan nu bestämt mig för att jag minsann ska köpa en på dagen de kommer ut. Varför?
 
Jo, för den tionde december råkar vara min tjugoårsdag, då passar det perfekt med ett hästköp eller två! :D
 
 
Hur läcker är inte den här grå fjordingen? Jag älskar färgen! Och framförallt tycker jag att manen och svansen ser riktigt fina ut, och texturen i pälsen. Åh, längtar! 

Deadline för ansökningar till Night Guards runda 1!

Nu på Söndag kommer vi sätta ett stopp på ansökningar till Night Guards för första uttagningen. Vadå, kommer vi inte ta in fler? Jo. Absolut! Men om du ansöker efter söndagen kommer vi inte behandla ansökningen förrän vid nästa tillfälle, och vi vet faktiskt inte riktigt NÄR det kan tänkas vara. Men absolut inte med ett lika stort avstånd som den här gången. Vi har fortfarande ansökningar från 2013 liggandes, woops! 
 
 
Så, för att snabbt gå igenom hur det kommer se ut.
 
Efter söndag kommer alla ansökningar samlas ihop och läsas av styrelsemedlemmarna (Mig, Maria Mountaindaughter och Esmeralda Silverforce) vi har alla tre vetorätt, så det räcker med att en av oss säger "Nej" för att en ansökan ska kastas åt sidan. 
 
När vi gallrat bort de som inte godkänts kommer ansökningarna censureras och publiceras för övriga klubbmedlemmar att rösta på på en privat blogg. Röstningen avslutas så fort alla har röstat eller efter max 2 veckor. Efter detta kommer namnen publiceras för medlemmarna och de har en sista chans att överklaga. 
 
När dessa moment är klara kommer vi höra av oss till berörda spelare och be de som ansökt tidigare att läsa de nya reglerna och informationen på hemsidan eftersom dessa ändrades i oktober, och sedan erbjuda dessa en plats i klubben.
 
Har personerna redan hittat andra klubbar att vara i så gör det ingenting, men vi kan inte hålla en plats åt er, utan ni får helt enkelt välja klubb eller ansöka igen. 
 
Så, klicka in på hemsidan HÄR, läs reglerna och klicka sedan, om ni känner för det, på "ansök". HELST innan Söndag, men det går som sagt ypperligt även efter, men då kommer ni inte få ett resultat lika fort.
 
 
Om ni inte blir antagna så lär ni inte få ett meddelande om det, däremot kan jag publicera här när alla berörda blivit kontaktade. Och kom ihåg att ni absolut kan ansöka igen! 

OMFGYAY.

Superpraktiskt förvarings-uppdatering!
Denna vecka gör vi även en mycket praktiskt uppdatering för förvaringen i spelet, som innebär att du kan LÄGGA IHOP objekt! Mat kommer numera inte ta upp all plats i din ryggsäck! Du kan enkelt dra matchande saker till varandra så att en plats i ryggsäcken numera kan innehålla två äpplen! Fem äpplen! Vänta... vad sägs om TIO äpplen?! Alla saker du kan köpa mer än en gång kan numera läggas ihop, som t.ex. frukt, hö, fyrverkerier m.m...


Okej, jag har skrivit om det flera gånger och äntligen kommer det! Jag har aslänge velat ha ett bra förvaringsalternativ, inte minst kring högtider då de har en tendens att pracka på oss massa frukt. UNDERBART, TACK SSO! <3 Jag gillar verkligen att få frukt, det är t ex mycket roligare att ge hästarna än hö. Men det tar upp så djävulskt mycket utrymme i väskan.
 
 

Idag gäller det!

Dessvärre somnade jag i tid och vaknade typ... nu. Vid en normal tid, med andra ord. Just i dag hade jag nästan hoppats på att få vakna lagom i tid till öppnandet.
 
I vilket fall så är planen att spela Lord of the rings online i några timmar, käka upp det sista av mitt godis och dricka läsk, typ.
 
 
Dinodalen till ära, så får ni Snow av världens bästa Loreena McKennitt
 
 
 
 
White are the far-off plains, and white
The fading forests grow;
The wind dies out along the height,
And denser still the snow,
A gathering weight on roof and tree,
Falls down scarce audibly.

The more the merrier.

Nu är det på riktigt dags att peppa inför onsdagen, Idun är fulltränad, Nightsong är hemma. Dessutom har jag plockat hem Vidstige och Legolas. Sirius har sedan ett bra tag tillbaka stått hemma och chillat.
 
För det är ju så att jag fram tills nyligen bara haft en häst hemma och alla andra på hästön. Mest för att jag alltid glömmer av att mata dem, men det blir ju så himla trist i stallet. Men nu när det är dags för nytt område är det även dags att se till så att Nightsong är i god form. Det är få saker jag håller så hårt fast vid som att Nightsong är den häst som alltid är först med in på nya områden och den häst som följer med mig på huvudstoryrelaterade uppdrag. Sedan vet jag att många köpt varmare kläder (jag själv inräknad.) 
 
Har ni själva börjat förbereda er inför Dinodalen, och i så fall hur? 

Ni vet vad det gäller.

 

Jag skulle vilja påstå-

- att vi snart är helt klara med vår klubbhemsida! 
 
Lite småfix är det kvar, MEN jag kan helt enkelt inte hålla mig från att tipsa om den ändå. Och ni kan redan nu skicka en ansökan. Nu när klubbfunktionen släppts och en hel del saker har hänt bakom kulisserna - jag rekommenderar verkligen att ni läser lite om klubben på sidan, även om ni läst blogginlägget som länkas från bl a Esmes sida i skrivande stund eller om ni läst det tidigare. Vi har nämligen ändrat om lite för att göra klubben smidigare att hantera men fortfarande hålla samma stil.
 
Så, ni kan antingen klicka på Night Guards symbol till vänster (den hand där tummen sitter till höger med handflatan nedåt) eller klicka här
 
Med detta vill jag även be folk som tänkt ansöka att använda hemsidan och inte längre skicka brev i spelet. Ansökningar som skickas via sidan når nämligen de berörda (Mig, Maria, Esme) snabbare och jag slipper ta skärmdumpar och hålla på.
 
Ni som redan skickat brev är dock noterade, det är bara från och med nu jag slutar ta emot brevansökningar (skickar ni lär ni bara bli hänvisade till hemsidan ändå.)
 
Förhoppningsvis kommer vi ha en bättre ström med insläppningar, och vi lär troligtvis ha någon form av insläpp ganska snart. 
 
 

Ljug å lögner!

 

Här händer det saker!

Aw yis! 
 
 
Nu är det full rulle på klubbfronten, även för småsömniga Night Guards. För er som ansökt; vi kommer snart gå igenom alla ansökningar.
För er som tänker ansöka; Vänta lite! snart kommer ett mycket smidigare sätt. Men jag får återkomma om det.
 
Vad som är bestämt är iallafall att klubben dels förändrats lite till det bättre, och dels lär börja expandera. 
 
Detta blir svinkul! 

Some kind of happiness is measured out in miles

 
 
Allmänt opepp på SSO, men den här gamla godingen höll liv i mig i Stockholm häromveckan. 
 
Internetet är äntligen tillbaka, lagom till uppdateringen sådär. 

Brist på internet och motivation.

Okej, så, internet är slut och jag kan typ inte spela. Det kom utan förvarning så det var ren tur att jag köpte stallhjälp för precis så många dagar jag blir utan. Tack och lov är det tillbaka på tisdag (hoppas vi.)
 
Annars är saker och ting skit. Jag skrev ju om min moster och att hon hade fått tumörer.
Resultatet är tillbaka, och det ser inte bra ut alls.
Jag antar att ni kan lägga ihop det och inse själva hur illa "illa" är när det handlar om hjärntumörer.
 
Annars undrar jag om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva om. Jag har aldrig haft en frågestund, t ex. Skulle det kunna vara något? I så fall kan ni ju bomba mig lite med frågor så skriver jag ihop något när och om det blir tillräckligt många. Annars kanske ni vill att jag skriver om något annat? Skriv helst inte bara "reflektionsinlägg" som fråga, de som läser mig blogg verkar gilla den sortens inlägg, men det är lite svårt att reflektera över något om jag inte har förslag på vad jag ska reflektera kring. Så, vill ni att jag ska reflektera kring något, säg i så fall vad! 

Shoot! 
 
 
 
 
 

Skrivbodsfunktionen och inloggning.

Den här grejen lanserades ju på nytt för ett tag sedan;
 
Min enda kritik är att det inte finns någon "Spara uppgifter" eller liknande när man loggar in. Det hade underlättat! 

Spider pig, spider pig!

 

RSS 2.0