Brist på internet och motivation.

Okej, så, internet är slut och jag kan typ inte spela. Det kom utan förvarning så det var ren tur att jag köpte stallhjälp för precis så många dagar jag blir utan. Tack och lov är det tillbaka på tisdag (hoppas vi.)
 
Annars är saker och ting skit. Jag skrev ju om min moster och att hon hade fått tumörer.
Resultatet är tillbaka, och det ser inte bra ut alls.
Jag antar att ni kan lägga ihop det och inse själva hur illa "illa" är när det handlar om hjärntumörer.
 
Annars undrar jag om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva om. Jag har aldrig haft en frågestund, t ex. Skulle det kunna vara något? I så fall kan ni ju bomba mig lite med frågor så skriver jag ihop något när och om det blir tillräckligt många. Annars kanske ni vill att jag skriver om något annat? Skriv helst inte bara "reflektionsinlägg" som fråga, de som läser mig blogg verkar gilla den sortens inlägg, men det är lite svårt att reflektera över något om jag inte har förslag på vad jag ska reflektera kring. Så, vill ni att jag ska reflektera kring något, säg i så fall vad! 

Shoot! 
 
 
 
 
 


Kommentarer
getfistarn

Ok först: Jag är så ledsen för att det är så illa med din moster!! Det måste vara förjävligt, kan inte ens föreställa mig :(( virtuell kraam.

Du ville ha förslaaag, här är förslaag:
• Många av oss anser att företaget bakom SSO är jääävligt pengakåta. Allt kostar fan star coins/riktiga pengar, titta bara på ungefär vad som helst i spelet. ahhh jag blir så lack. Har du någon åsikt? Isåfall, vad tycker du? Varför tycker du så? Om du vill skulle du ju kunna argumentera lite för eller emot att göra fler saker(t.ex. hästar, större delar av kartan, u name it) tillgängliga genom hårt slit, blod och tårar, även känt som jorvik shillings :D Eller sänka de skyhöga priserna på shit!! Meen du kanske inte tänker på det här eftersom du inte köper star coins. Fast du lär ju ändå ha sett hur fett överprisade en hel del stuff i spelet är.
(jaa kvalité på ett spel kostar självklart men nu äre ju kapitalistvarning imo)

• Duuuu skulle kunna reflektera öveeeeer hur fett fattigt spelet är på mångfald, det går bara att skapa en smal vit karaktär. Which is kinda lame. Vad sänder det ut för signaler liksom.

• hmm vad har du för förväntningar på det nya området?? Hur stor del av kartan tror du kommer bli tillgänglig(SPEKULERAAAAA)? Har du några särskilda önskningar? Vad hoppas du att det ska finnas i det nya området?

• Om du fick byta namn till något heelt valfritt, vad skulle du switcha till!!

2014-11-12 @ 03:18:55


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0