Deadline för ansökningar till Night Guards runda 1!

Nu på Söndag kommer vi sätta ett stopp på ansökningar till Night Guards för första uttagningen. Vadå, kommer vi inte ta in fler? Jo. Absolut! Men om du ansöker efter söndagen kommer vi inte behandla ansökningen förrän vid nästa tillfälle, och vi vet faktiskt inte riktigt NÄR det kan tänkas vara. Men absolut inte med ett lika stort avstånd som den här gången. Vi har fortfarande ansökningar från 2013 liggandes, woops! 
 
 
Så, för att snabbt gå igenom hur det kommer se ut.
 
Efter söndag kommer alla ansökningar samlas ihop och läsas av styrelsemedlemmarna (Mig, Maria Mountaindaughter och Esmeralda Silverforce) vi har alla tre vetorätt, så det räcker med att en av oss säger "Nej" för att en ansökan ska kastas åt sidan. 
 
När vi gallrat bort de som inte godkänts kommer ansökningarna censureras och publiceras för övriga klubbmedlemmar att rösta på på en privat blogg. Röstningen avslutas så fort alla har röstat eller efter max 2 veckor. Efter detta kommer namnen publiceras för medlemmarna och de har en sista chans att överklaga. 
 
När dessa moment är klara kommer vi höra av oss till berörda spelare och be de som ansökt tidigare att läsa de nya reglerna och informationen på hemsidan eftersom dessa ändrades i oktober, och sedan erbjuda dessa en plats i klubben.
 
Har personerna redan hittat andra klubbar att vara i så gör det ingenting, men vi kan inte hålla en plats åt er, utan ni får helt enkelt välja klubb eller ansöka igen. 
 
Så, klicka in på hemsidan HÄR, läs reglerna och klicka sedan, om ni känner för det, på "ansök". HELST innan Söndag, men det går som sagt ypperligt även efter, men då kommer ni inte få ett resultat lika fort.
 
 
Om ni inte blir antagna så lär ni inte få ett meddelande om det, däremot kan jag publicera här när alla berörda blivit kontaktade. Och kom ihåg att ni absolut kan ansöka igen! 


Kommentarer
Snälla

Måste ni verkligen visa upp dem för alla. Jag vill inte att någon sak se den. Jag fick information om klubben av Esme. Och där stod det inget om det. PÅ klubbhemsidan fanns det inte heller något. Snälla gör så att man inte får se anmälningarna. Om ni låter folk rösta så blir de kanske inte den mest rätta, utan den som skriver bäst text. Det är bra att man inte kommer att se vem som skrev men endå.

2014-11-22 @ 10:30:12


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0