Jag skulle vilja påstå-

- att vi snart är helt klara med vår klubbhemsida! 
 
Lite småfix är det kvar, MEN jag kan helt enkelt inte hålla mig från att tipsa om den ändå. Och ni kan redan nu skicka en ansökan. Nu när klubbfunktionen släppts och en hel del saker har hänt bakom kulisserna - jag rekommenderar verkligen att ni läser lite om klubben på sidan, även om ni läst blogginlägget som länkas från bl a Esmes sida i skrivande stund eller om ni läst det tidigare. Vi har nämligen ändrat om lite för att göra klubben smidigare att hantera men fortfarande hålla samma stil.
 
Så, ni kan antingen klicka på Night Guards symbol till vänster (den hand där tummen sitter till höger med handflatan nedåt) eller klicka här
 
Med detta vill jag även be folk som tänkt ansöka att använda hemsidan och inte längre skicka brev i spelet. Ansökningar som skickas via sidan når nämligen de berörda (Mig, Maria, Esme) snabbare och jag slipper ta skärmdumpar och hålla på.
 
Ni som redan skickat brev är dock noterade, det är bara från och med nu jag slutar ta emot brevansökningar (skickar ni lär ni bara bli hänvisade till hemsidan ändå.)
 
Förhoppningsvis kommer vi ha en bättre ström med insläppningar, och vi lär troligtvis ha någon form av insläpp ganska snart. 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0