Styrelsemöte och gallring.

Nu är det så att alla ansökningar som hittills kommit in har gått igenom och gallrats ut, i många fall för att vi känner att klubben förmodligen inte är rätt för personen snarare än tvärtom.
Vi vill tacka alla som ansökt och kan säga att en klar majoritet sållades bort, men vi gick väldigt mycket på magkänsla och detaljer och vi hoppas att ingen blir besviken. Kom ihåg att ni såklart kan ansöka igen.
 
Om cirka tre veckor hoppas vi på att kunna presentera nya medlemmar.
 
Ni kan förstås fortfarande skicka in ansökningar, men de kommer inte behandlas på ett tag. Och precis som vi sagt tidigare så bör ni göra detta på vår weebly (klicka på 'Night Guards' i menyn till vänster.)
 
Framförallt har vi lärt oss att vi behöver vara tydligare på hemsidan med vilken information vi vill ha in.
 

Sedan kan jag ju lätt säga att vi har skönaste styrelsen någonsin. Det är så synd att vi bor så långt från varandra. Men då har vi ju ändå varit vänner och bekanta i ett par år nu!
 


Kommentarer
alex

om man nu inte har lyckat att komit in för att man skrivit "fel" saker kan man då ansöka igen?

Svar: Beror på vad du menar med "fel" vi lär arkivera alla ansökningar och kan kolla upp din gamla. Det är en skillnad mellan formuleringsfel och huruvida man ändrar allting totalt. Jag ser inte ens varför man skulle vilja "fuska" sig in i Night Guards.
Genevieve Nightbard

2014-11-24 @ 19:06:42
Ankan

Hur meddelarna ni de som gick vidare/vann?

Svar: Troligtvis via brev i spelet.
Genevieve Nightbard

2014-11-30 @ 08:39:08


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0