Det här med JA.

Alltså, missförstå mig inte. Jag tycker det är toppen att vi får ny musik i discot.

Det är kul att det händer något speciellt. Och det ger säkert bra reklam åt båda hållen. Det är reklamen för SSOs skull jag är glad för, ärligt talat bryr jag mig inte ett smack om ännu ett jäkla pojkband.

 

Okej, det är väl mest det att det blivit något sjukt mycket JA. Förutom all reklam på SSOs sida, massa kommentarer om hur duktiga dessa grabbar är osv- så dränker vi Fort Pinta i affischer och får in-game JA merch. Dessutom är det reklam i typ varenda by i spelet.

Jag har hört deras låt EN gång och är redan less på dem.

 

Nej, det handlar inte för mig om vilken sorts musik. Jag diggar verkligen inte JA men jag förstår om många andra gör det, speciellt yngre spelare. Jag tror att deras musik kan vara helt okej på discot! I värsta fall kan man alltid stänga av ljudet och lyssna på annat. Det handlar inte om det.

 

Det handlar om att spelet drunknar i reklam för ett IRLband. Och DET börjar bli jobbigt.  

Jag hade varit mer okej med att man skulle kunna köpa en JA-tisha i någon butik, kanske sådär snorbilligt så att typ alla köper dem ändå? Jag vet inte. Känns bara sjukt tjatigt.

 

Ni vet som när man går på stan och folk tvingar på en massa flygblad om något man verkligen inte ids bry sig om?

 

Jag skriver detta utifrån ett spelarperspektiv, vi kan snacka mycket om att det drar in pengar osv- men jag väljer att skippa det den här gången.

 

 

Idag köpte jag en nordsvensk, också. Yay! Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0