Lägesrapport!

Hallå!
 
Här var det en hel del på gång, förutom att jag sitter och oroar mig inför morgondagens ögonbottenfotografering och passfoto (tack och lov INNAN ögonbottenfotograferingen. Man får ögondroppar så att pupillerna blir enorma!) så har jag fått ta farväl av en kattunge som flyttar uppåt i landet.
 
Sedan har jag förstås inte glömt födelsedagsfirandet. Jag har faktiskt både ris och ros att dela ut. Födelsedagsloppen tycker jag är helt underbart, att vi måste logga in dagligen för att kunna få hela setet känns däremot inte lika kul. Sedan saknar jag nästan den stora födelsedagsträffen vi hade första året borta i Fort Pinta med Game masters närvarande, men jag vet inte, det kanske skulle bli för kaotiskt nu?
 
I vilket fall har jag köpt lite ny utrustning till Idun idag, höstsetet i Jarlaheim är ju hur fint som helst. Och jag undrar seriöst varför jag inte skaffade en häst av denna modell tidigare, de är ju urgulliga!
 
 


Kommentarer
Evangeline Silverbell

Man behöver faktiskt inte logga in varje dag för att få hela födelsedagssetet :) Har du missat några dagar så får du flera uppdrag efter varann hos födelsedagsledaren.

Svar: Jaså? fan så gött!
Genevieve Nightbard

2014-10-05 @ 22:08:07
URL: http://ssosilverbell.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0