Bloggutmaning - dag 1. Om Mig.

Jag heter då Neo och går under namnet Genevieve Nightbard i spelet. Jag är 20 år gammal och skulle vilja påstå att jag även är en rutinerad Star*-spelare (Exkl. Star Academy.)  

Genevieve, eller ”Gen”, är jag själv fast modigare, skulle man kunna säga. Och då menar jag även hur hon/jag kan uppfattas i spelet. Jag vågar påstå att jag sällan känner mig så självsäker som i Star stable. Jag har ingen bestämd ålder på Gen, utan jag antar att hon är ungefär lika gammal som jag. Hon älskar hästar, druider och fika men hatar fiske, sprickstängning och James. Hon har överlag svårt för barn (typ som jag.) och pengagiriga kapitalister (definitivt som jag.) Ibland drar hon och dansar på Fort Pinta, oftast till någon fräsig åttiotalistisk discomusik.

Gen har gröna ögon – precis som jag och även hennes svarta hår var baserat på mitt eget vid den tiden. Detta har visserligen ändrats sedan dess, men Gen har inga planer på att byta hårfärg. Hon verkar smått konservativ då hon bara bytt frisyr en enda gång sedan spelet öppnade (vilket var typ samtidigt som hon anlände i Jorvik)

Hon är stolt klubbägare till Night Guards. 

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0