Ouff, fullt upp!

Okej, så, gårdagens uppdatering. (okej, egentligen är det förrgår, men klockan är tjugo över två på morgonen och om mindre än tio timmar kommer jag sitta i en bil till en begravning. Jag borde sova.)
 
Uppdrag - woho! Verkligen jättekul, och en hel drös av dem, dessutom? och de är ganska klassiska uppdrag ändå. 
 
Snön är borta - ärligt talat tycker jag det är väldigt skönt, på sätt och vis kanske snön tappat charmen efter att man kutat runt så mycket i dinodalen? jag påpekade för någon klubbkamrat (vilken mer exakt minns jag dessvärre inte.) att det verkligen kändes helt sjukt att lämna dinodalen efter någon timma och komma ut i det färgglada Valedale. Förhoppningsvis har jag inte spenderat lika mycket tid i Dinodalen dagarna innan snön kommer nästa år, det gjorde att det kändes mindre spännande. Är det någon som känner detsamma?
 
Kläder - snygga, I approve! Har inte köpt något än, dock. 
 
Jag tror det var allt?
 
Jag är utled på levlandet och rider runt på Bronski som fortfarande (!) är level 1. Hur jag ids är ett mysterium.
 
 
Sen har jag nu bokat biljetter till stockholm, det är ett bra tag kvar men jag åker upp den 26e februari och åker hem på kvällen lördagen den 28e. Och under lördagen har jag förmodligen hunnit fika med Esme och förhoppningsvis hittat på något annat skoj. Kom gärna med tips!
Detta är en planerad spontantripp, i princip. Jag åker egentligen inte upp för mycket mer anledningar än att jag kan. :)
 


Kommentarer
Alanis Moonstorm

Jag tror jag var lite glad när snön kom, det är ju så disigt i Dinodalen, i resten av Jorvik blir det lite mer "krispigt" väder, däremot ledsnade jag på snön rätt snabbt. Det var ju så grått överallt. Jag menar, när man saknar den kan man ju bara kuta in i Dinodalen och leta lite fossil.

Lättaste levlingen: Kuta galoppbanan en gång så sitter du på en level 2 sedan.

Svar: Jag håller helt med! Det är alltid spännande när snön kommer, absolut, men det kändes som att det inte riktigt var lika 'unikt' längre, vilket inte är särskilt oväntat!
Genevieve Nightbard

2015-01-23 @ 13:15:09
URL: http://alanismoonstorm.tumblr.com/


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0