Paus

Jag har visserligen varit borta i en halv evighet redan, men från min födelsedag till julafton till nyår är det sällan helt bra, det är nämligen så att jag får fetångest av alla tre, jag fixar faktiskt inte högtider särskilt bra alls (jag hatar tidsmässiga milstolpar) och nyligen dog min kamrat i det lokala parti jag är aktiv i, och min moster har som tidigare berättat cancer och jag kan inte sluta tänka på att detta förmodligen var hennes sista jul.

Så jag hoppas ni förstår att jag inte har energin just nu, det känns bara sjukt tungt. Sen genomgår jag typ en personlig kris som jag visserligen har börjat få kuratorhjälp med.MEN

Tack alla så supermegamycket för alla gratulationer på min födelsedag, jag blev verkligen hur glad som helst, ni är alla så himla, himla fina.

Jag hoppas vi hörs snart igen.
Bloggen är INTE övergiven, MEN jag måste helt enkelt säga att jag inte har någon ork just nu. Jag spelar knappt SSO som det är för närvarande.
 
 
Ni kan annars nå mig på min mejl eller över snapchat, jag har ny mobil så nu fungerar ÄNTLIGEN chattfunktionen. Där heter jag, skräll nog, nightbard.
 
Vissa lägger till mig på instagram, där jag också heter nightbard, vilket är okej. MEN jag följer inte SSOkonton. Det är en privat instagram så jag lägger inte heller upp SSObilder. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0