sso, för i helvete.

Sorry men jag är arg.

ni har säkert märkt att sso hade en tävling på pinterest. En regel som stod skriven men som missades av en del missades uppenbarligen även av domarna själva. 

Man fick bara motivera med max 20 ord. 

Så vinner någon som skriver bra mycket mer. Ett sådant bidrag ska inte vara giltigt oavsett hur bra det är. 

Om jag kommer in med ett stort halvblod i en hopptävling för shettisar och sedan vinner för att jag var felfri och min häst var Såååå fin, är det rättvist då? 

Anta att de rättar till sitt fel (hah) då är jag beredd att hoppa ur tävlingen själv. Jag bryr mig inte om ifall jag inte vinner, Däremot känns det jävligt ruttet att ett bidrag som inte ens följde reglerna vann. Hur är det rättvist mot alla som ansträngde sig för att skriva en väldigt kort motivering? 

Min dator är f.ö. på lagning. Jag skriver detta från min mobil. Jag lär fortsätta utmaningen när den är tillbaka men hårddisken gav upp så nu ska jag få en ny.10 års avstängning?

Först och främst: Jag måste verkligen göra färdigt bloggutmaningen.
 
Anyway. 
 
Folk har reagerat på att folk stängts av i tio år. Jag hänger inte med i SSOcommunityt längre, inte sedan det flyttade sig från bloggar till instagram. Min instagram är ju privat och jag följer inte SSOkonton (fast SSOkonton får följa mig. Varför de gör det vet jag inte, men jag följer inte tillbaka. Jag vill begränsa hur mycket SSO kryper in i min vardag.) 
 
Men det verkar som att SSO stängt av folk i tio år och detta gör folk förbannade, vadå, ska elvaåringar återvända när de är 21?!
 
Min tanke är; tror ni seriöst det handlar om att "Näe, nu får de inte spela på tio år! de får komma tillbaka sen!!" eller är det bara jag som ser det som en i princip permanent ban? 
 
"Vi vet inte om SSO finns kvar om tio år!" näe, men det är väl inte det det handlar om? Det är väl snarare en symbolisk mängd år som sammanfattat budskapet: Du är inte välkommen här.
 
 
Jag vet inte vad som hänt, om folk råkat bli avstängda, om konton låsts för att förhindra någon form av betalmissbruk eller om folk faktiskt brutit mot så många regler att de slängs ut (för när någon uppmanade en annan till att ta livet av sig handlade det inte ens om en vecka. Well done, SSO.) 
Men i vilket fall så tolkar jag inte tio år som annat än en symbolisk tidsperiod.
 
Förresten så åker skämskudden fram när jag läser kommentarerna. Herregud.

RSS 2.0