10 års avstängning?

Först och främst: Jag måste verkligen göra färdigt bloggutmaningen.
 
Anyway. 
 
Folk har reagerat på att folk stängts av i tio år. Jag hänger inte med i SSOcommunityt längre, inte sedan det flyttade sig från bloggar till instagram. Min instagram är ju privat och jag följer inte SSOkonton (fast SSOkonton får följa mig. Varför de gör det vet jag inte, men jag följer inte tillbaka. Jag vill begränsa hur mycket SSO kryper in i min vardag.) 
 
Men det verkar som att SSO stängt av folk i tio år och detta gör folk förbannade, vadå, ska elvaåringar återvända när de är 21?!
 
Min tanke är; tror ni seriöst det handlar om att "Näe, nu får de inte spela på tio år! de får komma tillbaka sen!!" eller är det bara jag som ser det som en i princip permanent ban? 
 
"Vi vet inte om SSO finns kvar om tio år!" näe, men det är väl inte det det handlar om? Det är väl snarare en symbolisk mängd år som sammanfattat budskapet: Du är inte välkommen här.
 
 
Jag vet inte vad som hänt, om folk råkat bli avstängda, om konton låsts för att förhindra någon form av betalmissbruk eller om folk faktiskt brutit mot så många regler att de slängs ut (för när någon uppmanade en annan till att ta livet av sig handlade det inte ens om en vecka. Well done, SSO.) 
Men i vilket fall så tolkar jag inte tio år som annat än en symbolisk tidsperiod.
 
Förresten så åker skämskudden fram när jag läser kommentarerna. Herregud.


Kommentarer
Hätss

Från vad jag har förstått så är det de spelare som har buggat sig runt i gallerian som har blivit bannade.

2015-03-08 @ 14:42:34
Alanis Moonstorm

Vad jag har hört var det någon/några spelare som hade en eller flera SC-tävlingar på sin hemsida och de som vann gav värden sina lösenord så att denne kunde gå in på deras konton och köpa SC åt dem. Problemet var att värden inte använde sitt eget kontokort så alla som fått SC från personen blev blockerade.

Svar: Ah, okej! Tack så mycket för att du berättade, om det är så det ligger till är jag inte förvånad, och dessvärre får folk nog skylla sig själva. Frågan är om bannen kommer hålla i sig eller om det blir som vissa tror att den släpper när allt är utrett?
Genevieve Nightbard

2015-03-08 @ 15:40:06
URL: http://alanismoonstorm.tumblr.com
Alanis Moonstorm

*bannade

2015-03-08 @ 15:40:23
URL: http://alanismoonstorm.tumblr.com
Felicia Kittenstar

Har även hänt att spelare blivit avstängda i 100 ÅR! Man ser ju budskapet väldigt tydligt, men ändå. 100 år är lite väl mycket, då lever man ju inte ens. Bra skrivet! :)

2015-05-24 @ 06:43:22
Mango

Asså att bli avstängd har aldrig hänt mig så jag har riktigt mycket tur! Några i jorvik stallet sa att man inte får vara med så jag höll på att säga till star stable att dem skulle bli avstängd! dem ska bli avstängd nästa vecka!

2015-12-30 @ 20:14:01


Kommentera inlägget här:


Namn: (Anonyma kommentarer undanbedes)
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0